Da, moguće je...

Apsurdne sitnice za koje nikada ne biste pomislile da uzbuđuju muškarce: 8 potpuno zbunjujućih stvari!

Devojke i žene, spremite se da naučite nešto novo!

Ljubav i zavođenje 16.08.2018. - 22:08h Autor: Cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Jedna od najvećih zabluda koje ste čuli jeste da momke uzbuđuju samo vaši najbolji goli delovi tela i sve što je povezano sa seksom! Upravo ovog trenutka razbijamo taj mit i pokazujemo vam koje to neočekivane (ali zaista neočekivane) sitnice će vašeg dragog toliko napaliti da neće znati šta ga je snašlo. Upozorenje: neke činjenice će vam biti zaista apsurdne!

 

Određena pesma

 

Razmišljajte o tome ovako: Svako ima neku određenu melodiju koja mu je okidač za seks. Zašto bi momci bili izuzetak od toga?

 

Određeni parfem

 

Retko šta nam se toliko ureže u mozak kao nečiji miris ili parfem, pa nam uopšte nije čudno zašto će ih određene mirisne note uzbuditi.

 

Kada vidi svoj odraz u ogledalu

 

Dobro ste pročitali! N vaš odraz u ogledalu, već baš svoj! Naime, ako se muškarac dok je go ugleda u ogledalu i zaključi da je u dobroj formi, velika je verovatnoća da će poželeti da nastavi trening, ali sa vama.

 

Horoskop otkriva kakav je muškarac kao suprug: Sa jednim znakom ljubav je duhovno iskustvo!

foto: Shutterstock

Crvena boja

 

Brojna istraživanja pokazala su da crvena boja pokreće seksualnu želju I to posebno kod muškaraca. Dakle, ako želite nekog da oduševite, umesto crne, radije obucite seksi crvenu haljinu.

 

 

Sveže presvučen krevet

 

Čista posteljina ima i na muškarce isto delovanje kao i na nas. Jedno istraživanje pokazalo je i da sveže presvučen krevet nalazi u top 10 uzbudljivih i to na visokom drugom mjestu!

 

Devojka u muškoj košulji

 

Nemamo tačan razlog zbog čega je to tako, ali jednostavno momci ne mogu da odole devojci koja ujutru odene neki muški komad na sebe..

 

Strah

 

Čudno, ali istinito. Ovo osećanje izaziva iznenađujuće reakcije. Na primer strah i uzbuđenje su jako slični. U oba slučaja raste broj otkucaja srca i krvni pritisak.

 

Strah od sreće je stvaran: Proverite da li ga imate!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...