Saveti za sve devojke

Prvi susret sa bivšim dečkom: Vladajte situacijom

Neprijatan susret sa bivšim dečkom može da izgleda kao noćna mora. Evo par koraka kako da savladate te male krizne situacije
Ljubav i zavođenje 25.12.2013. - 12:09h Autor: index.hr
Kako da se ponašate kada sretnete bivšeg dečka?, Foto: Shutterstock

Praznično vreme je idealno za izlaske sa društvom. To može biti mač sa dve oštrice, uzevši u obzir da su ovo situacije kada ćete sasvim slučajno videti svog bivšeg dečka. Ukoliko je to prvi susret nakon raskida, dobro bi bilo da pročitate par saveta kako da se ponašate u takvim situacijama.

 

Ne forsiraj

 

Ako misliš da ne možeš "preživeti" prvi susret, jednostavno otiđi. Znamo da zvuči kao dramatičan potez, ali bolje je otići uzdignute glave, nego dobiti napad panike i pokazati da ti je još uvek stalo.

 

Budi smirena

 

Ponašaj se normalno, kao što bi se ponašala da sretneš nekog prijatelja koga viđaš vrlo često. Budi otvorena, komunikativna i nemoj da provodiš previše vremena u njegovom društvu. Druži se sa svima, to je najsigurnije.

 

Ponašaj se prirodno

 

Neke devojke će glumiti preteranu razdraganost kad sretnu bivšeg dečka, kako bi pokazale da su sasvim prebolele. Druge će ga u potpunosti ignorisati i davati mu do znanja da ne žele da pričaju sa njim. Naš savet je da ga pristojno pozdraviš i ne zadržavaš se previše. Ako želi da razgovara sa tobom, doći će sam.

 

Pripremi se na njegovo ponašanje

 

Ako si ti njega ostavila, nemoj očekivati da će te toplo pozdraviti. Ako tako postupi, super, ali ako se ponaša hladno i nezainteresovano, dozvoli mu da bude upravo takav kakav jeste.

 

Pristojno sa sadašnjom devojkom

 

Ako ima novu devojku i upozna te sa njom, budi prirodna i nemoj pokazivati koliko ti u stvari ide na živce. Nemoj se ponašati ni kao da je preterano voliš, jer će svima biti jasno da glumataš.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...