Zarađuje mnogo

Muškarci joj nude basnoslovan novac i poklone: Ona je Ava, i ne radi ono što mislite!

Ava kaže da u nekoliko nedelja zaradi hiljade dolara

Ljubav i zavođenje
15:30h Autor:
Foto: Profimedia

Gospodarica Ava iz Australije "finansijska domino" dama, vodi raskalašan život, koji joj muškarci - njeni klijenti sa zadovoljstvom finansiraju i ne očekuju intimnost zauzvrat.

 

Tvrdi da im je dovoljno da je gledaju i budu ponizni odnosno da im je bolje od seksa da ih ona degradira kao bogata gospodarica.

 

Ava iz Sidnija za sastanak licem u lice naplaćuje 300 australijskih dolara (oko 22.500 dinara), za razgovor od 15-20 minuta putem Interneta 50 dolara (oko 3.700) i 100 australijskih dolara (oko 7.500 dinara) za isti termin na Skajpu.

 

Ava muškarcima kaže da izvade svoj novčanik, kad joj dolaze kući da joj poljube cipale i služe se njenim potrebama. Nema govora o seksu.

 

Uzbudite ga maksimalno: 4 trika u spavaćoj sobi koja će vas učiniti fatalnom za suprotan pol!

Većina mojih klijenata ne želi seks sa mnom, jer se osećaju nedostojinim, pa ne bi bilo u redu. Ovako im je puno uzbudljivije i zahvalni su mi na tome - kad ih udarim u lice ili ih pljunem”, ispričala je Ava, prenosi Daily Mail.

 

Ona je više od deset godina radila u maloprodaji i ugostiteljstvu, ali je zbog nedostatka novca počela da prodaje na Internet svoje nošene čarape i veš. Ubrzo je shvatila da joj se sve više muškaraca nudi novac bez posebnog razloga.

 

"Odrasli muškarci su počeli da dolaze u moju kuću sa stotinama dolara kako bi platili to što imaju čast da sede, piju vino sa mnom i slušaju kako ih verbalno zlostavljam", kaže ona.

 

Oni su najveći švaleri i zavodnici u horoskopu: Naučite trikove na koje padaju i biće vaši!

Dodaje da su se neki muškarci želeli s njom da se nađu kod bankomata kako bi joj dali novac, opet bez nekih očekivanja, osim da budu poniženi, pa je odlučila da napusti posao. Potpuno se posvetila ulozi gospodarice Ave. Sada živi isključivo od novca ili poklon kartica takvih muškaraca.

 

Neki klijenti uživaju u tome da joj kupuju poklone pa im napiše sve šta želi. Oni koji hoće da je lično upoznaju prolaze kroz strogu proceduru provere. Ako zadovolje odvaja vreme za njih.

 

Ava kaže da u nekoliko nedelja zaradi hiljade dolara, ali priznaje da se događa i da nema zarade.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...