Vrlo bitna odluka

Dobro razmislite pre nego što se vratite bivšem za Novu godinu

Lepo je imati nekoga tokom novogodišnjih praznika, ali ako želite da se pomirite sa bivšim partnerom samo da biste se osećali manje usamljeno, možda je pametnije da ostanete sami
Ljubav i zavođenje 21.12.2013. - 22:51h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Novogodišnje vreme u nama budi romantiku, što znači da nam često padaju na pamet stvari koje inače ne bi. Naprimer, povratak u vezu koja nije funkcionisala.

 

Ako razmišljate o tome da se pomirite sa bivšim partnerom, razmislite o ovome:

 

Da li vam je falio do sada?

 

Zaboravite na novogodišnje praznike kad smo svi nostalgični i razmislite da li vam bivši partner i inače toliko nedostaje. Ako je odgovor ne, nema razloga da se pomirite sa njim samo zato što su praznici.

 

Da li je to stvarno pametna ideja?

 

Lepo je da imate nekoga za Novu godinu, ali ako ranije niste funkcionisali, niko vam ne garantuje da će sada biti bolje. Ako mislite da hoćete, to je jedno, ali ako želite da se pomirite samo da biste se osećali manje usamljeno tokom praznika, možda je pametnije da ostanete sami.

 

Ko je inicirao pomirenje?

 

Njemu možda sasvim odgovara da još malo uživa u seksu sa vama, pa će prihvatiti pomirenje i iskoristiti priliku. Ako ste vi predložili da se pomirite, budite sigurni da i on to isto želi, da ne bi bilo zabune.

 

Zbog koga to radite?

 

Biti singl za Novu godinu i nije najzabavnije ako ste okruženi parovima i članovima porodice koji vas stalno ispituju zbog čega nemate nikog. Ako obnavljate vezu sa bivšim samo da biste se uklopili, to je velika greška koju je pametnije da izbegnete.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...