Skriveni signali

Nema veze što ju je ludo voleo: Ovo su znakovi da je preboleo bivšu!

Muškarci koji još uvek imaju osećanja prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu, zbune se kad je sretnu i redovno proveravaju njen profil na fejsbuku
Ljubav i zavođenje 15.12.2013. - 18:14h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

On će reći da odavno ništa ne oseća prema njoj, ali to će reći svaki muškarac kada ga pitaš da li je preboleo bivšu. Ako te stvarno zanima je li njegova indiferentnost istinita, traži male skrivene signale.

 

Nema je na Fejsbuku
Praćenje bivših ljubavi na Fejsbuku može da bude jako zabavno, ali i jako zabrinjavajuće za vezu. Ako muškarac svako malo proveri profil svoje bivše devojke, znači da mu je još uvek stalo. Ako ju je obrisao sa liste prijatelja, pokazuje da može da živi bez informacija o njenim aktivnostima na dnevnoj bazi, što je uvek dobar znak.

 

Privucite ljubav u svoj život: 8 malih, ali značajnih stvari koje treba da promenite!

 

Njegovi prijatelji smeju da je spomenu


Muškarci koji još uvek imaju osećanja prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu. Ako njegovi prijatelji pred tobom bez imalo straha spominju njeno ime, znači da se sve završilo i da nema straha da će nastati neugodna tišina.

 

Džaba vam dobar izgled: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije!

 

Kad je sretne, ne smrzne se


Sretanje bivše ljubavi na ulici može da bude jako neugodno, pogotovo ako si u društvu nove ljubavi. Muškarac koji ne ostane bez teksta kada sretne bivšu definitivno ju je preboleo, i nema problem sa upoznavanjem stare i nove devojke. Onaj koji još uvek ima osećanja, ponašaće se zbunjeno i pokušaće da pobegne što pre.

 

Da li je on osoba za vas ili ne: Uvek poslušajte intuiciju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...