Iznenadiće vas

Džaba vam dobar izgled: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije!

Petorica muškaraca otkrili su šta zapravo očekuju od žene s kojom planiraju da započnu ozbiljnu vezu, a odgovori će vas iznenaditi
Ljubav i zavođenje
02:02h Autor:
Džaba vam dobar izgled: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije!
Foto: Thinkstock

Ljubavne veze su izuzetno komplikovane i zahtevaju neprestani rad oba partnera. Ali kako da znate da li ste upoznali nekoga u koga se isplati da ulažete vreme i trud? Petorica "običnih" muškaraca otkrili su šta oni zapravo očekuju od žene s kojom planiraju da započnu ozbiljnu vezu.

1. Ona eksperimentiše

"Želim nekoga ko je spreman da isproba nove stvari", kaže 35-godišnji Velibor i dodaje: "Žene koje se drže svojih zacrtanih navika i odbijaju da isprobaju nešto novo, na primer novo jelo tokom sastanka, zaista su dosadne. Jedan od najboljih delova veze je zajedničko uživanje u novim iskustvima."

Mislite da ste savršene, a nemate dečka? Evo zašto vas muškarci izbegavaju!

2. Ona bodri

"Iznenadilo me je kada sam upoznao svoju sadašnju suprugu," priznaje 27-godišnji Ivan, "da mi u životu nedostaje "navijačica". Neko ko će da mi kaže da će sve da bude dobro kad imam tešku nedelju na poslu, i neko ko će da me javno podrži na porodičnim okupljanjima."

3. Samouverena je

"Samopouzdanje. Ako nema samopouzdanje, onda nije materijal za ozbiljniju vezu, za mene," priznaje Marko koji će uskoro da napuni 30 godina. "Ne samo da je seksi kada je žena svesna svoje vrednosti, nego je izuzetno neprivlačno kada treba da potrošiš sate da bi neku ženu uverio da je vredna tvog vremena i truda. Pre ili kasnije, počećeš da se pitaš ima li to ikakvog smisla."

Privlačnost može da se nauči: Kako da postanete neodoljivi muškarcima!

4. Luckasta je

"Kada žena može dovoljno da se opusti da mi pokaže svoju luckastu stranu, onda znam da sam upoznao potencijalnu devojku", priznaje 23-godišnji Stefan. "Želim nekoga ko neće da se stidi da mi pokaže svoje pravo lice. Mislim da sam se u svoju bivšu zaljubio kad je na jednoj žurci počela da pevuši pesmu Hakuna Matata iz crtanog filma Kralj lavova."

5. Avantirista je u krevetu

"Nadam se da me ovo neće okarakterisati kao seljačinu," priznaje 37 godina star Aleksa, "ali ja želim devojku koja je avanturista u krevetu. Ne očekujem od nje da ispunjava svaku želju, ali ne želim da svake večeri imam identičan seks. Želim ženu koja će da izrazi svoje želje u krevetu i koja zna da se prepusti uživanju."

Muškarci traže fatalne žene: Evo koje su njihove karakteristike!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs