Istraživanje sa iznenađujućim rezultatima

Otkrijte zašto sve češće lepe devojke nemaju dečka

Koliko god vremena da ste uložili u to da se skockate i izgledate kao milion dolara, može se ispostaviti da ste ga uzalud bacili jer je muškarcima lepota tek na četvrtom mestu stvari koje ih privlače
Ljubav i zavođenje 10.12.2013. - 17:11h
Foto: Shutterstock

Sve je više lepih žena koje su same i koje teško nalaze dečka. Izgleda da su se muškarci zasitili lutkica sa naslovne strane i lepotica sa TV-a koje bukvalno iskaču iz frižidera, ali i preterano sređenih riba koje svakodnevno sreću po diskotekama, kafićima ili ulici.

 

Ipak, čini se da lepota nije toliko problem, koliko ono što se ispod nje krije. Istraživanja koja su rađena u Francuskoj pokazala su da su muškarcima lepota i dobar izgled sve manje važni, dok više pažnje obraćaju na ono što se krije iznutra, ali i osmeh, pogled, šarm i energiju kojom neka žena zrači.

 

Ukoliko to nemate, džaba vam skupe krpice, dobre cipele, savršena frizura, nokti i crte lica koje su kao naslikane.
Psiholozi iz Pariza su vršili istraživanje u saradnji sa muškim studentima koji su odgovarali na pitanje "Šta je to što ih privlači na nekoj devojci?".

 


Anketa je pokazala da se na listi našlo mnoštvo stvari, a zanimljivo je da je lepota bila tek na četvrtom mestu. Frizura i način oblačenja nisu im bili bitni uopšte, što je potpuno suprotno ženskom uverenju da je frajerima najvažniji fizički izgled.

 

Međutim, muškarci su ženama ukazali na još jednu stvar. To što je dama skockana, sređena i prelepa, ne znači da će navesti muškarca da joj priđe. Njemu šminka, haljina, cipele i frizura ništa ne znače ukoliko na devojci ne vidi osmeh i pogled koji mu govori "priđi mi". On neće primetiti savršenu pink boju vašeg karmina, ali će primetiti kiselu facu i grimasu koja mu daje do znanja da "ujedate". Ukoliko imate gordo lice i nedodirljivi stav kad god izađete u grad, nije ni čudno što ste sami.

 

Psiholozi napominju da dame zapravo nisu svesne toga koliko se muškarci plaše odbijanja. Zato im je izraz ženinog lica mnogo važan. Ukoliko naiđe na pogled ispod obrva i diskretan osmeh, prići će vam. Namrštena faca ga zasigurno neće privući i ohrabriti na prvi korak. Stoga, želite li da pronađete ljubav, ponašajte s tako. Gledanje s visine i čekanje princa na belom konju može samo da vam uništi šanse da doživite neke nove ljubavi i prelepe trenutke.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...