"Umetnost" muvanja preko društvenih mreža

Šta muškarci ne podnose na Fejsbuku?

Danas je gotovo nezamislivo provesti dan bez komunikacije putem društvenih mreža. U takvim okolnostima, neretko ih koristimo i za nalaženje potencijalnih partnera. Evo šta treba da izbegavaš kako bi ne bi odbila od sebe dečka koji ti se sviđa
Ljubav i zavođenje 28.11.2013. - 14:53h
Foto: Shutterstock

Tvoj profil na Fejsbuku idealan je način da uveriš momka koji ti se sviđa da si baš ti pravi izbor za njega, ali istovremeno može biti i način da ga uveriš u suprotno. Verovatno imaš najbolje namere, ali pazi šta radiš na Fejsbuku, jer muškarci ne podnose neke stvari.

 

Fotke

 

Na kojima si sama, ispred ogledala, napućenih usana. Samo zato što to radi Rijana, ne znači da moraš i ti. Tebi se te fotke možda čine vrlo simpatičnim, ali većini muškaraca ćeš delovati praznoglavo i egocentrično. Muškarci koji padaju na cure sa izazovnim "selfi" fotkama najčešće ne traže ništa ozbiljno, a utisak koji ostavljaš ih uverava da razmišljaš isto kao oni.

 

Informacije na "izvolite"

 

Naravno da ga zanima gde si i šta radiš, ali mnogo mu je zanimljivije kada ne zna baš svaki tvoj korak. Ako tačno zna gde te može sresti i u koje vreme, gubiš na tajanstvenosti za kojom su muškarci ludi. Daj mu "mrvice" i pusti ga da čeka nove informacije o tebi.

 

Ogovaranje bivšeg momka

 

Fejsbuk je idealno mesto na kojem tvoj budući dečko može videti kakav će tretman imati ako ikada postane bivši. Ukoliko pišeš ružno o bivšem dečku i na zid stavljaš pesme koje imaju cilj da ga uvrede ili ako ga javno ogovaraš sa prijateljima, tvoj budući dečko bi se mogao prepasti i pobeći.

 

Bliskost sa drugim momcima

 

Možda su ti samo prijatelji i možda si samo jako otvorena prema svima, ali pazi na ponašanje prema drugim momcima na Fejsbuku, jer bi te neko mogao pogrešno shvatiti. Ako se prema svakom momku ponašaš kao da je između vas nešto više od prijateljstva, onaj koji ti se stvarno sviđa bi mogao pomisliti da ti je sasvim svejedno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...