Sitnice ga odaju

Muče vas sumnje? Proverite da li je lud za vama!

Neke emocije jednostavno ne mogu da se odglume, stoga obratite pažnju na njegovo ponašanje i saznajte da li ste mu osvojile srce
Ljubav i zavođenje 22.11.2013. - 20:58h Autor: cure.ba
Foto: Shutterstock

U početku je svaka veza blistava, iskričava i puna strasti, ali kada se stvari malo slegnu i izvesno vreme prođe, možda ostanete sa sumnjom koliko je njemu zaista stalo. Neke emocije jednostavno ne mogu da se odglume, pa ako pronađete njegovo ponašanje u nekim ili svim dole navedenim situacijama, budite sigurni da ste osvojili njegovo srce i da je apsolutno lud za vama!

 

Poštovanje
Muškarac koji vas voli, odnosiće se prema vama s poštovanjem. Brinuće o vama i stvarima koje su vam bitne, ceniće vaše mišljenje i zajedno sa vama slaviti vaša postignuća.

 

Kompromisi
Ako je vaš muškarac po prirodi tvrdoglav i nepopustljiv i ako uvek sve mora da bude po njegovom, osim kada ste vi u pitanju, to je jasan pokazatelj da ga u odnosu sa vama vodi srce. Ako mu je često bitnija vaša sreća od njegove vlastite i ako rado pristaje na kompromis kako bi vas usrećio, zaista imate razloga da budete srećne.

 

Misli na vas
U trenucima kada niste zajedno, muškarac kojem je stalo do vas i dalje će vas imati u svojim mislima i neće mu biti problem da to i pokaže. Ukoliko vam šalje poruke ili vam se javi kada ga nešto podseti na vas, zarobili ste njegovo srce.

 

Briga o vama
Iako nije dobra vila koja će mahanjem štapića rešiti sve vaše probleme, trudiće se da vas oraspoloži kad god je to potrebno. Ukoliko pokazuje inicijativu za razumevanje i rešavanje vaših problema, znajte da ćete uvek moći da računate na njega.

 

Upoznavanje sa njemu bitnim ljudima
Muškarac kojem je stalo do vas željeće da upoznate njegovu porodicu, prijatelje i kolege, odnosno sve one čije mu mišljenje i prisustvo nešto znači. Da na vašu vezu ne gleda sa oduševljenjem, sigurno ne bi imao potrebu za tim.

 

Svađa i preprika
Iako svađe shvatamo kao nešto negativno, one za zdravu vezu mogu biti jako korisne. Bitno je da možete naglas da kažete šta vas muči i brine i potpuno je normalno ako se ponekad posvađate. Ako nakon svađe pokuša da vam pokaže da mu je žao i priznaje da je pogrešio, nemojte da sumnjate u njegovu iskrenost.

 

"Mi" umesto "ja"
Kada počne da u razgovoru sa drugima koristi reč "mi", znajte da na vas gleda kao na deo svog života i da vas želi u svojoj budućnosti. Ako još pri tom ima velike planove za budućnost koji uključuju i vas, sigurno nema nameru da vas tek tako pusti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...