Suptilno ih dovedite do ludila

4 stvari koje muškarci obožavaju na ženi!

Skinite brushalter kroz rukav ispod majice, spontano pređite prstima kroz kosu tako da otkrijete vrat i razoružajte ga u sekundi
Ljubav i zavođenje 20.11.2013. - 18:53h
Foto: Shutterstock

Budite obučene po poslednjoj modi ako je to vaša želja, ali to vam nije garancija da ćete impresionirati jači pol. Ovo su neke sitnice, na koje dame možda ne obraćaju pažnju, ali su im upravo one često najvažnije oružje za zavođenje muškarca.

 

Kosa

 

Muškarci obožavaju našu kosu. Trenutak kada slučajno uhvate miris vaše sveže oprane kose, trenutak kada prstima prođete kroz pramenove, podignete ih i otkrijete vrat za njih je čista erotika. Čak i momenat kada vezanu kosu neobavezno pustite i protresete. Ovo su stvari koje oni jednostavno vole na ženama, jer dolaze spontano, prirodno, bez taktike i puno filozofije.

 

Stomak

 

Kad krenete sa istezanjem i otkrijete mali komadić kože na vašem stomaku, oni jednostavno ne mogu da ne pogledaju u njega. Taj deo vašeg tela za muškarce je senzualan. Zato će se često desiti da vaš dragi stratsveno ili nežno krene da vas ljubi po stomaku, čim ga ugleda ispod vaše odeće ili u trenutku kada počnete sa skidanjem.

 

Iskren osmeh

 

Njega šminka ne može da sakrije ili poboljša, jer je osmeh takav kakav je - kiseo, neodoljiv, hladan ili topao. Ne postoji ništa lepše za bilo kog muškarca nego kada mu se iskreno nasmejete, jer oni osete svako lažno ili napadno cerekanje. Muškarci osmeh cene do te mere da će biti potpuno razoružani kad im se žena nasmeši.

 

Skidanje brushaltera

 

Muškarci obožavaju da gledaju ženu koja izvlači brushalter iz rukava, jer im je ova vaša mala tehnika jednostavno neodoljiva. Možda baš zato što malo podseća na mađioničarski trik ili zbog činjenice da znaju da ste gole ispod majice, ali ovo ih jednostavno izluđuje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...