Da vam jede iz ruke

Stara škola: Kako da od muškarca dobijete ono što želite!

Činjenica da popuštate, najbolji je način da nešto dobijete, a to je samo jedan od primera kako da vam vaš dragi pruži ono što želite
Ljubav i zavođenje 16.11.2013. - 21:27h Autor: net.hr
Foto: Shutterstock

Pre svega – prestanite da kukate i prigovarate. Izbegavajte svađanje, zvocanje, vikanje, suze i durenje. Najčešće je potrebno samo malo dobrog starog šarma.

 

Kako lukave i dosetljive žene dobijaju što žele? Portal Your Tango je istražio, a evo odgovora:

 

1. Postanite slatkica
Kad želite da muškarac nešto učini, postanite najveća slatkica i nevinašce. Iako niste naivni, ponašajte se tako i na sve što kažete dodajte malo šećera.

 

2. Iznenađenja
Ako dečko voli iznenađenja, uvek budite spremne da mu priredite jedno. Ako želite nešto, na primer da vam pomogne oko spremanja, pripremite nešto što stvarno voli ili nešto za šta znate da će mu se svideti. Dovoljno je samo malo iznenađenje i ješće vam iz ruke. Ne može biti jednostavnije.

 

3. Taktika zavaravanja
Savet koji ste mogli da dobijete od žena starije generacije - neka misli da je ideja njegova. Kad želite da nešto učini, pobrinite se da pomisli da je on došao na tu ideju. Činjenica da popuštate, najbolji je način da nešto dobijete.

 

4. Stara škola
Možda vam se čini sasvim neverovatnim, ali ponekad bi trebalo da samo lepo zamolite - stvarno, stvarno lepo. Recite mu da vam je to jako važno, i da ćete mu to nadoknaditi kasnije. Koji muškarac to može da odbije?

 

5. Oborite ga ljubaznošću
Pre nego što ga nešto zamolite, dobro mu "zamažite" oči. Ugađajte mu ceo dan i pobrinite se da se oseća dobro. Potom, kad ga već potpuno smekšate, recite mu "strašnu" želju, poput toga da ćete vikend provesti kod vaših roditelja. Nakon što mu ceo dan ispunjavate želje, kako da vas odbije?

 

6. Oslonite se na poljubac
Pre nego što ga zamolite nešto, nema lepše stvari od dugog, strasnog poljupca. Nekima je to način da kažu - da treba mi nešto od tebe, ali ne želim da se svađam. A, ko ne voli vruć, strastveni poljubac?

 

7. Nešto daš, nešto dobiješ
Prvo nastupite vi. Napravite mu večeru, a neka on pospremi stol. Platite mu večeru, a sledeći put kad izađete, neka on uzme račun. Neka vidi da vi preuzimate inicijativu, onda će se i on truditi da vam lepo uzvrati.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...