Astrologija otkriva

Veliki ljubavni horoskop za decembar 2017. upozorava: Kontrolišite ljubomoru!

Mesečni horoskop za decembar predviđa romantičan i vatren kraj 2017. godine, a evo šta u ljubavi očekuje vaš horoskopski znak

Ljubav i zavođenje 29.11.2017. - 21:20h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Shutterstock

Ovan

 

U prvoj nedelji decembra 2017. godine Mars se nalazi u vašem polju parova i usmerava vašu pažnju na ljubav i brak, ako ste u braku ili vezi i gura vas prema donošenju značajnih odluka za vaš dalji odnos. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće ljubavi Ovna prolazi kroz Strelca i povezuje ljubavni život s obrazovanjem, intelektualnim ili kulturološkim ciljevima, dalekim mestima i putovanjima. Konjunkcija Venere i Merkura naglašava prethodno navedeno i u centar pažnje može doneti neka pitanja o kojima ste razmišljali tokom proleća. Oko praznika atmosfera se menja u puno ozbiljniju, zreliju i odgovorniju. Od nekoga ko daleko živi mogli biste da čujete sjajne vesti.

 

Bik

 

Kada se radi o ljubavi, decembar 2017. godine je vruć, aktivan i u nekim trenucima olujan mesec za Bikove. S Marsom i Jupiterom smeštenim u Bikovoj kući veza, očekujte intenzivne i strastvene reakcije. Vaš temperament biće izraženiji i želećete sve sada i odmah. Očekivanja su velika, tu i tamo prevelika. Ako ste inače strastveniji po prirodi, bilo bi dobro da nađete način da se malo primirite i da ne žurite s donošenjem odluka, kontrolišite se kada se radi o ljubomori ili posesivnim ispadima, nemojte svoju volju nametati drugima i nemojte napadati one koji pokušavaju da vas umire. Ako ste po prirodi ozbiljniji, sramežljiviji ili introvertni, Mars i Jupiter deluju vama u korist: daju vam hrabrost, pomažu pri izražavanju i preuzimanju inicijative kako bi usmerili tok stvari u željenom smeru.

 

Blizanci

 

Kuća veza Blizanaca je jako aktivna tokom decembera 2017. godine. Možete očekivati značajne događaje. Merkur, vladar Blizanaca je jako upleten zato što je smešten u vašoj kući veza i tu pravi konjunkciju sa Saturnom, a drugu konjunkciju s Venerom. Od 3. do 23. decembra Merkur je retrogradan. Ovakav sklop planeta naglašava važnost veza ili braka u vašem životu i govori o okolnostima koje mogu dovesti do osvrta unazad, traženja grešaka, analiza i donošenja odluka o rešavanju potencijalnih problema i odgovornosti vaše bolje polovine. Povrh svega, najvažniju ulogu u svemu ima dobrobit, poverenje i komunikacija kako bi oboje bili srećniji. Atmosfera postaje manje napeta nakon 20. decembra i kraj godine dočekaćete u harmoničnoj atmosferi.

 

Horoskop nepogrešivo otkriva: Svi razlozi zbog kojih će vas neko ostaviti!

foto: Shutterstock

Rak

 

Tokom decembra 2017. godine ljubavni život Rakova isprepleten je s obavezama i stvarima koje nije lako uraditi, ali to sve može vam doneti zadovoljstvo dugoročno gledano. Može se raditi i o vezi s osobom iz vašeg poslovnog okruženja ili povezanost poslom i zajedničkim obavezama. Sve ovo uzrokuje prisustvo Venere, planete ljubavi, u poslovnoj kući Raka, dok se vladar kuće posla nalazi u kući ljubavi Raka. S druge strane, Jupiter i Mars potiču vaše seksualne želje, donose veću privlačnost, sklonost romantici i olakšavaju put strasti ili donose eskalaciju vašeg erotskog života. Možete očekivati uzbudljiv decembar.

 

Lav

 

Vladar Lava, Sunce, nalazi se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti kroz prve dve dekade decembra 2017. godine i jasno je da su to vaši prioriteti u ovom periodu. Venera prolazi kroz istu kuću do 25. decembra. I retrogradan Merkur je tu prisutan od 3. do 23. decembra. To znači da je decembar obojen intenzivnim osećanjima i potrebama za novim iskustvima, ali biće i neodlučnosti, zbunjenosti i kontradiktornosti. Vaši pokušaji da stvari razrešite logičkim putem rasvetliće neke stvari u zadnjoj dekadi. Ali do tada uživajte u onom najboljem i najlepšem kroz vruće i strastvene nedelje, pune iznenađenja i pustolovina!

 

Devica

 

Tokom decembra 2017. godine Merkur, vladar Device, nalazi se u blizini Venere, planete ljubavi. Bićete nežniji, ali i uočavaćete sitne znakove pažnje bolje. Bićete i opušteniji i otvoreniji za veću bliskost s partnerom. Zajedničkim snagama bavićete se stvarima vezanim za dom, porodicu i nekretnine. Možda ćete kupiti vredan predmet, aparat ili nameštaj ili urediti životni prostor u kojem ćete se bolje osećati. Komunikacija i putovanja biće uzbudljiva uz veliki potencijal za ostvarenjem srećne ljubavne veze. U zadnjoj dekadi meseca Venera ulazi u kuću erotike Device, a Mars se približava vladaru parova Device, Jupiteru i bićete strastveniji i provokativniji.

 

Napraviće vam pakao od života: Koji horoskopski znak je najgori za vezu?

foto: Shutterstock

Vaga

 

Na dan 9. decembra Mars ulazi u znak Škorpije, znak u kojem je jak i gde ostaje do januara, zajedno sa Jupiterom, Velikom Srećom. Uticaj Jupitera je povoljan za vaš ljubavni život. Vaš ljubavni život postaće intenzivniji i vatreniji. Jupiter je poznat po prilikama koje nudi, zato obratite pažnju i iskoristite njegovu velikodušnost. Venera, planeta ljubavi, se nalazi u kući komunikacija i putovanja Vage i zasigurno će doći do potvrdnih izjava ljubavi, ali i do ˝diplomatskih˝ rasprava koje mogu razrešiti gotovo sve.

 

Škorpija

 

S Marsom i Jupiterom smeštenim u Škorpiji tokom decembra 2017. godine imaćete puno energije. Ovaj astrološki sklop budi želju za osvajanjem i pustolovinama, rasplamsava strasti i mogući su neočekivani gestovi, ponekad ludi, u ime ljubavi. Povrh svega, Venera, vladar kuće parova, smeštena je u Strelcu, u znaku koji ima slične sklonosti. Položaj Venere u 2. kući Škorpije ukazuje na to da će vaš ljubavni život ili partner uticati na donošenje odluka u vezi sa novcem. Konjunkcija Venere s vladarem vaše 10. kuće ukazuje na to da će vaš ljubavni život biti isprepleten s poslovnim. Konjunkcija Venere i Merkura ukazuje na uticaj ljubavnog života na vaše stavove i na donošenje odluka. Ljubav vlada!

 

Strelac

 

Za vas je, tokom decembra 2017. godine, ljubav je tačka oko koje se vrti svemir. Venera, planeta ljubavi, smeštena je u Strelcu, kao i Merkur, vladar kuće parova Strelca. Od 3. do 23. decembra Merkur je retrogradan i privlači pažnju prema polju kojim vlada. Stvari vam dolaze, ne morate ih tražiti ili stvarati. Iz svega što se dogodi u vašem ljubavnom životu možete izvući neke korisne zaključke. Pokušajte da razumete značenje svega što se događa, dok se događa, ali pokušajte i da povežete stvari kako biste mogli da vidite celu sliku! Neće nedostajati dokaza ljubavi, ni povoljnih okolnosti. Jednostavno morate znati šta da učinite s njima!

 

Porodica je za nju svetinja, idealna je za brak: Žena u ovom horoskopskom znaku nema premca!

foto: Shutterstock

Jarac

 

Prve dve dekade decembra 2017. godine nisu najugodnije. Može doći do razočaranja ili osećaja nepovezanosti zato što je Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca u 12. soralnoj kući, misterioznoj, koja ne uživa dobar ugled. Možda ćete biti frustrirani ili se ništa važno neće dogoditi ili u najboljem scenariju, upustićete se u tajnu ljubav. Ako se o tome radi, budite vrlo oprezni u tome koliko ste diskretni! Na dan 25. decembra Venera ulazi u znak Jarca i godina završava u atmosferi punoj ljubavi i razumevanja, a 2018. godina započinje na lep način.

 

Vodolija

 

Venera (planeta ljubavi) i Sunce (vladar kuće parova Vodolije) se približavaju Saturnu (tradicionalnom vladaru vašeg znaka). Merkur, vladar kuće strasti Vodolije susreće se sa Suncem i Venerom, ali je retrogradan. Kada sve ovo uzmemo u obzir, tokom decembra 2017. godine ćete se jako približiti sreći. Ali za sada je ne možete ugrabiti u potpunosti s obe ruke. Nešto bi vam moglo procuriti kroz prste, ostvariti se samo delimično i nešto još uvek morate dovršiti. Može se raditi i o težim igrama kako biste dobili šta želite, poput igre skrivača s boljom polovinom kojoj nešto može procuriti kroz prste. Stvari još nisu tako jasne, a izaći će na videlo tokom januara.

 

Ribe

 

Vladar kuće parova Riba je retrogradan, u 10. kući između 3. i 23. decembra i govori o isprepletenosti privatnog i poslovnog života ili će doneti okolnosti kroz koje će vaš ljubavni život biti otkriven javnosti. Mogli biste da se upustite u vezu s osobama iz viših krugova ili da imate avanturu ili vezu s osobom do koje ste došli putem poslovnih aktivnosti. A možda ćete napredovati zahvaljujući uticaju bolje polovine. Sve to samo su mogućnosti. Neke stvari u ljubavnom životu mogle bi se zakomplikovati ili ih nećete očekivati, krajem godine, ali zbog konjunkcije Merkura i Venere, mogli biste da doživite iskustva koja donose zadovoljstvo. Zadnja dekada meseca je najintenzivnija za vaš emotivni život.

 

3 najpametnija horoskopska znaka: Ne možete ih prevariti, vrteće vas oko malog prsta!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs