Probajte taktiku

Pravilo 2-2-2: Ovako ljubavne veze ne mogu da propadnu!

Strategija koja će održati vaš brak i ljubav između vas dvoje

Ljubav i zavođenje 07.10.2017. - 19:00h Autor: Miss7
Foto: Profimedia

Da li ste nekad čuli za 2-2-2 pravilo? Niste? Onda svakako nastavite da čitate, jer može da poboljša vašu vezu!

 

Nije baš jednostavno stalno održavati vezu uzbudljivom, zanimljivom, napetom... Stres na poslu, svakodnevni izazovi, umor, nervoza...  Sve se to polako prikrada i nagriza ljubavnu vezu.

 

Međutim, možemo uspešno da se odbranimo koristeći ovu jednostavnu strategiju!

 

1. Svake druge nedelje parovi moraju svesno da odvoje vreme jedno za drugoga i to na odgovarajući način "proslave". Svejedno je da li se radi o romantičnoj večeri, možda nekom zalogaju u dvoje u lokalnom bifeu ili zajedničkom kuvanju, večera za dvoje je odlična ideja. Tako ćete zadovoljiti čulo ukusa, ali, što je najvažnije, raditi nešto zajedno! Osim toga, takvo druženje otvara vam dovoljno prostora za razgovor i intimnost.

 

Natalna karta precizno otkriva: Ovakav će biti vaš brak i bračni partner!

foto: Shutterstock

 

2. Svaka dva meseca na programu treba biti veću "pauzu". Vreme je za promenu tapeta! OK, možda radije odlazak u obližnju banju, izlet u neki grad, romantičan vikend na selu ili nešto slično, važno je da ste sami, da se družite, da se podsetite na sve lepote veze i podelite to između sebe.

 

3. Svake dve godine zajednički višednevni odmor obavezno trebate da uvrstite u vaš kalendar zajedničkih aktivnosti i da ga sprovedete u delo. I opet je važno da ne putujete s grupom prijatelja ili porodicom, već samo vas dvoje!

 

Ostavio devojku bez reči, pa saznao ko je ona zaista: Stigla me zaslužena kazna!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...