Obiće vam se o glavu

Ni za živu glavu: Ovih 5 tajni nikome ne pričajte!

Ne govorite ih čak ni najboljoj drugarici

Ljubav i zavođenje 07.09.2017. - 16:18h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s najboljom drugaricom, ali postoje stvari koje ipak treba da zadržimoi za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze ili braka.

 

Donosimo 5 tema o kojima ne biste smeli da pričate s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom!

 

Tajne
Pazite šta pričate i kome pričate... Ako vam je dragi poverio neku tajnu, to ne znači da treba da prenesete najboljoj drugačici, pa ni u onom slučaju ako želite da mu pomognete i tražite objektivan savet sa strane.

 

Svađe i rasprave
U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i međusobno se izmiriti. Zapamtite da će se vaši prijatelji još dugo dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg dragog partnera.

 

Zodijak ljubavi: Kako se ponašaju kada su zaljubljeni?

foto: Shutterstock


Intima
Vaša spavaća soba rezervirana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali da ste na njegovom mestu.

 

Finansijski problemi
Ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku i da li širite dalje svoje trenutne finansijske probleme.

 

Mane i nedosaci
Vremenom ćete navići na njegove sitne mane i nedostatke zbog kojih ćete ga još više voleti. Zato nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku spomenuti tokom razgovora.

 

Nikada ne znate na čemu ste sa njim: Ta agonija prestaje danas!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs