Da li ste znali?

Ako ne posedujete ovih 6 stvari, muškarac vas neće ni primetiti!

Drage dame, osmeh na lice i ceo svet je vaš
Ljubav i zavođenje 03.08.2017. - 13:28h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Iako mediji svakodnevno bombarduju žene informacijama šta treba da rade i kako da se ponašaju da bi muškarcima bile privlačne, činjenica je da muškarci ne traže mnogo. Njih privlači „ono nešto" u ženi, a ne njena šminka ili odeća. Otkrijte šta.

 

Osmeh

 

Mnogi muškarci se slažu da nema ničeg lepšeg od nasmejane žene. Još ako se iza lepih usana kriju i lepi zubi, to je dobitna kombinacija. Jedno istraživanje pokazalo je da su muškarcima privlačnije žene bez šminke koje se osmehuju, nego ozbiljne žene s tonom šminke. Dakle, drage dame, osmeh na lice i ceo svet je vaš!

 

Kosa

 

Iako je odavno poznato da muškarci preferiraju dugu kosu i kraća frizura može da bude privlačna. Važno je samo da je kosa negovana i čista. Prema nekim istraživanjima, muškarci vole žene koje zavodnički zabacuju kosu, kao i one dame koje tokom razgovora lagano prolaze prstima kroz kosu. Oni misle da je to ženstveno i neverovatno seksi.

 

Suptilno zavođenje, kako samo žene znaju: Oborite ga s nogu jednim potezom!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Odeća

 

Mnoge žene su u zabludi kada misle da muškarci vole kratke suknjice i duboke dekoltee. Istina, muškarci će se uvek okrenuti za ženom koja je tako obučena, ali pored sebe ipak žele zagonetniju ženu. Muškarca će privući žena koja nije previše otkrivena i ona koja tek daje da on nasluti kako izgleda njeno telo. Ne zaboravite da muški rod voli element iznenađenja. Dakle, doza tajanstvenosti je uvek seksi.

 

Držanje

 

Držanje tela puno govori o ženi. Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, delovaćete starije i umornije. S druge strane, ako hodate uspravno i držite visoko uzdignutu glavu, delovaćete samopouzdanije, a poznato je da muškarci vole samopouzdane žene. Nije važno da li na nogama imate visoke potpetice ili patike, važno je da hodate sigurno i uspravno. Jer, samo takva žena deluje kao da zna šta želi i privlači pažnju muškaraca. Osim toga, žene koje imaju pravo držanje deluju mršavije i vitkije.

 

Ona uvek nosi isti model kupaćeg kostima: Mnoge žene ga u prodavnici i ne primete! (FOTO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Govor

 

Žene koje se preglasno smeju i koje piskavo govore muškarcima nisu nimalo privlačne. To je potvrdilo i istraživanje koje je otkrilo da su muškarcima privlačnije žene koje govore tiše i dublje. Smatraju da su takvi glasovi senzualniji i privlačniji. Dakle, umesto da se glasno kikoćete i pričate povišenim tonom, stišajte se i pokušajte da pričate dubljim tonom. To je tzv. zavodnički glas kojem muškarci prosto ne mogu da odole.

 

Samopouzdanje

 

Samopouzdanje je kada znate da ste posebni sa svim svojim manama i vrlinama. To su žene za koje će muškarci reći da imaju ono nešto. Samopouzdanje se ne stiče preko noći, ali moguće ga je pronaći. Samo je potrebno vreme. Ne zaboravite i to da su samopouzdanije žene, srećnije žene. A nema ništa privlačnije od srećne žene, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs