Obratite pažnju

Muškarac formira mišljenje o ženi na osnovu ove 4 ključne stvari!

Ako vam je stalo do nekog muškarca, na sastanku sa njim pazite na ponašanje
Ljubav i zavođenje 21.07.2017. - 14:23h Autor: Stil, cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Kada želite da stvorite dobar utisak kod muškarca koji vam se dopada, imajte na umu sledeće četiri stvari - mnogo su važnije nego što mislite!

 

1. Koliko vremena provodite na telefonu

 

Ako ste izašli sa muškarcem na sastanak, a sve vreme vam zvoni telefon i vi se odazivate na svaki zvuk, muškarac će steći utisak da vam nije dovoljno važan i da vas više zanima šta se dešava na društvenim mrežama. Osim ako nije u pitanju važna poslovna komunikacija, odložite telefon u torbu i koncentrišite se na razgovor sa svojim pratiocem, osim ako želite da ga oterate od sebe.

 

2. Da li imate smisla za humor i da li shvatate njegove šale

 

Egu svakog muškarca imponuje devojka koja ga smatra smešnim i zanimljivim, i koja shvata njegov smisao za humor. Ali, baš kao što će prepoznati vašu ravnodušnost kada vam ispriča neki vic ili anegdotu iz svog života, prepoznaće i isforsirani, preterani smeh na silu. I baš kao što će ga odbiti žena koja ne shvata nijednu njegovu šalu, nerviraće ga i ona koja se cereka apsolutno svakoj njegovoj reči.

 

Leto je stvoreno za ljubav: 7 razloga da baš sada pronađete muškarca svog života!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Kakvi su vaši prijatelji i kakav je vaš odnos sa njima

 

Možete se truditi da poboljšate svoj izgled, osmeh, ponašanje i način govora, ali ne možete da promenite svoje prijatelje. A kada ste u društvu, on analizira celo vaše društvo kao celinu. Što uključuje i sve ono loše što vaši prijatelji možda predstavljaju ili rade. Ako vaši prijatelji žive za sočan trač ili opijanje po klubovima, možda bolje da njega držite podalje od njih, par za prvo vreme.

 

4. Koliko pijete

 

Nije toliko bitno hoćete li naručiti vino, pivo, koktel ili nešto bezalkoholno. Bitno je jedino u slučaju da ređate piće za pićem i padnete pod sto pre nego što sastanak privedete kraju. Muškarca će impresionirati vaš razlog za odabir nekog pića. Kao i sa svim ostalim stvarima koje u životu volite i oko kojih imate čvrste stavove, ceniće se ako znate da obranite iste i objasnite zašto nešto volite, podržavate ili mrzite. To pokazuje da razmišljate svojom glavom i da znate šta želite od života.

 

Tri znaka koji varaju žene tokom leta: Ovi muškarci nemaju granice!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs