Iz astro ugla

Tri znaka koji varaju žene tokom leta: Ovi muškarci nemaju granice!

Na prvi pogled, izgledaju kao nežne i emotivne duše
Ljubav i zavođenje
12:36h Autor:
Foto: Profimedia

Vaš partner je otišao na more bez vas? Opterećivali se vi prevarama ili ne, ako je verovati zvezdama, muškarci rođeni u ovim horoskopskih znakovima se neće vratiti kući mirne savesti!

 

Blizanci

 

Blizanci nisu za džabe "dvolični". Ovaj vazdušni znak je sklon lakom sklapanju prijateljstva, a na plaži se uvek pokaže kao glavni "lovac". Ako sedite kod kuće i čekate ga da se vrati sa mora, horoskop vam savetuje da izađete u provod, jer bolje da ne znate šta je vaš partner radio na letovanju.

 

Lav

 

Oni su kraljevi egocentričnosti! Nikada sebi ne bi dozvolili da se vrate sa plaže a da nisu bili glavni. Moral im je slabija strana, pa će sebe uvek tešiti da ono što partnerka ne zna, ne može ni da je boli. Međutim, teški su kada su prevareni, tako da teško onom ko njega prevari. Samopouzdanje jednog Lava zavisi baš od broja žena koje je uspeo da zavede na letnjem odmoru.

Ribe

 

Deluju vam kao nežne i emotivne duše, ali i Ribe umeju da prevare! Kao i Blizanci, one imaju dualnu prirodu. Ili ste nabasali na totalnog sveca ili na grešnika kome nema ravnog, a ako je vaš partner od druge vrste, budite uvereni da se sa odmora ili poslovnog puta neće vratiti čiste savesti.

 

Antihoroskop: Bez foliranja, sve najgore o svakom znaku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...