Iz astro ugla

Veliki letnji horoskop: Zabranjene ljubavi vrebaju, stare se ponovo vraćaju, brak je na pomolu!

Ako ste Bik u horoskopu, ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate
Ljubav i zavođenje 16.06.2017. - 22:39h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Jarac će ovog leta imati mnogo strastvenih susreta, Ovan će imati vrlo uzbudljivo leto dok će Ribe biti preplavljene emocijama!

 

Pročitajte šta vam predviđa veliki letnji ljubavni horoskop!

 

Ovan

 

Na vašu sreću, Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. septembra, što znači da ćete imati vrlo, vrlo uzbudljivo leto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete ovog leta, ali pazite - ne verujte svakome. Početkom avgusta, moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete. Odlično ćete se osećati ovog leta, zato se nemojte iznenaditi ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotnost onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vesti.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Lav, Strelac, Vodolija

 

Zaobiđite: Rakove, Jarčeve, Ribe

 

Bik

 

Ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate - lagani odmor. Ako ste u vezi, jun će biti odličan za napredak vaše veze i zajednička uživanja. To je, takođe, i odlično vreme ako želite svoju drugu polovinu da predstavite roditeljima ili je čak povedete na porodično druženje. Ako niste u vezi, pažnju će vam privući osoba iz komšiluka. U julu vas očekuje moguća zaljubljenost u nekoga s kim ste već neko vreme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Devica, Riba, Škorpija, Jarac

 

Zaobiđite: Lava, Vodoliju, Ovna

 

Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Blizanci

 

Celog leta ćete imati nultu toleranciju na gluposti, dominantne partnere i lažne priče i izvinjenja. To će vas lišiti svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju do 21. juna. U avgustu su moguća previranja i nesporazumi u odnosima. Ali, jahaćete na romantičnom talasu do kraja jula, nakon čega će se i strasti malo smiriti, a odnos uozbiljiti.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Vaga, Vodolija, Ovan, Strelac

 

Zaobiđite: Devicu, Ribe, Bika

 

Rak

 

Dobre vesti za vas! Ovo leto je idealno za preboleti bivšu ljubav. Zvezde su savršeno poravnane, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. avgusta, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik

 

Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance

 

Lav

 

Venera je gotovo celog leta u Lavu, zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem avgusta, moguć je iznenadan povratak "Onog koji je nestao". Osećaćete se odlično celog leta i želite da imate slobodne večeri za sve moguće "sudare" na koje će vas pozivati.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Strelac, Ovan, Blizanci

 

Zaobiđite: Škorpija, Bik, Rak

 

Ove tajne iz prošlosti pratiće vas ceo život: Nikad ih se nećete rešiti!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Devica

 

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. Ali, s druge strane, vaša finansijska slika će se značajno popraviti. Letnji flert mogao bi da preraste u nešto više u septembru, ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše. Krajem jula i početkom avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Jarac, Bik, Rak

 

Zaobiđite: Strelca, Blizance, Lava

 

Vaga

 

Moguće su romanse ovog leta, ali podignite kriterijume. Ako ima više od 30. godina i nema svoj stan (kupljen ili iznajmljen), nije za vas. Vage u vezi mogle bi se često svađati, ali to je zbog složenosti zvezda koje će vas činiti nervoznim. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i odmarate. Krajem avgusta, vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Vodolija, Blizanci, Lav

 

Zaobiđite: Jarca, Raka, Vagu

 

Škorpija

 

Bićete fokusirani više na karijeru nego na ljubav ovog leta. Takođe, bićete skloniji romansi s nekim koga već znate, nego upoznavanju novih ljudi. Treba vam neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, pravićete velike planove i to za sledećih pet godina. Radite ono što osećate da treba, a krajem osmog meseca otvaraju vam se opcije za moguća venčanja i planiranje beba.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Ribe, Rak, Devica

 

Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu

 

Srpski psihoterapeut savetuje: Ako hoćete srećan brak, na ovo morate da obratite pažnju!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Strelac

 

Trenutno ste više fokusirani na druženja s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako. No, čuvajte se muškaraca iz društva - u jednog biste mogli jako lako da se zaljubite. Kako god izabrali, samo se klonite nekoga ko će biti preterano ljubomoran ili zahtevan kada vi odlučite da provedete vreme sami sa svojim društvom. Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. To bi za vas moglo biti idealno jer znate da će se uskoro završiti, pa ćete moći da se prepustite bez obaveza. Ako ostanete u vezi koja potraje i tokom avgusta, čuvajte se. Krajem avgusta Venera ulazi retrogradno, što bi moglo da rezultira vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Ovan, Lav, Vaga

 

Zaobiđite: Ribe, Devicu, Škorpiju

 

Jarac

 

Biće ovo vrlo vruće i strastveno leto za vas. Obacuće vas snažna seksualna energija. Ali, krajem jula i početkom avgusta mogli biste proći kroz čudno razdoblje - kada ćete se osećati i privlačno i usamljeno, što neće biti dobra kombinacija. Ne požurujte veze bez obzira na to koliko seks bio dobar. Oko 10. avgusta ćete se smiriti i razbistriće vam se pogled na vaš odnos.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Bik, Devica, Škorpija

 

Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strelca

 

Ovakva žena zna da zadrži muškarca: Nikad neće pomisliti na drugu!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vodolija

 

Ovog leta biće vam loše zbog stare ljubavi i želećete promenu. Suprotnost bi vas ovih meseci zaista mogla privući. Ako ste inače ludi za hipsterima, pokušajte s nekim ko ima posao, visoke devojke zamenite niskim... Izađite na sastanak, pa ćete videti šta vam odgovara. Eksperimentišite. Pun mesec krajem jula daće vam hrabrosti, pa ćete više rizikovati, a mogli bite i iznenada da otputujete. Moguće je da ćete otputovati sami, a zvezde pokazuju da je ovo razdoblje idealno za vašu verziju "Jedi, moli, voli".

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Blizanci, Vaga, Strelac

 

Zaobiđite: Bika, Škorpiju, Raka

 

Ribe

 

Bićete totalno ludi ovog leta, odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem jula upoznaćete nekoga i obasuti ga svojom romantikom i nežnošću sledeća tri meseca. Bićete privlačni poput magneta suprotnom polu, ali i vi ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog. Oko 10. avgusta osetićete snažnu potrebu za veridbom. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vreme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Rak, Škorpija, Jarac

 

Zaobiđite: Blizance, Strelca, Vodoliju

 

Ima platu 30.000, i može sebi sve da priušti: Beograđanka otkriva kako!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...