Iskrena ispovest

Žena (40) srećno udata već 15 godina: Od prvog dana krije bizarnu tajnu!

Šta nije u redu sa mnom? Zašto ne mogu da prestanem, obratila se žena za pomoć
Ljubav i zavođenje 26.05.2017. - 13:06h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Gospođa (40) potražila je pomoć kolumnistkinje portala SunDear Deidre, jer ne može da prestane da vara muža!

 

Ona to radi onoliko koliko su u braku, a prvi s kim ga je varala je muževljev najbolji prijatelj. Željna je neprestanog uzbuđenja, ali istovremeno se oseća loše što ga vara.

 

"Draga Deidre,

 

Srećno sam udata 15 godina, ali neprestano varam svog muža. Spavala sam s našim muškim prijateljima, muževima naših prijateljica, kolegama s posla, muškarcima iz teretane i s drugim poznanicima. Imam 40 godina, moj muž 42. Imamo četvoro dece, od devet do 16 godina.

 

Uvek smo imali dobar odnos, s vrlo retkim svađama. Redovno imamo seks i nikad nisam imala nikakve pritužbe na naš seksualni život. Znam da me voli beskrajno, kao što mi to i govori. Ali ja volim uzbuđenje koje mi seks donosi i želim ga non-stop. Nikad nisam htela vezu ni sa kim drugim jer već imam dobru, ali ne mogu da se zasitim flerta sa drugima i osećaja napaljenosti.

 

Đavo joj nije dao mira: Prvi i jedini put preturala mužu po stvarima, otkrila nešto stravično!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Obično imam seks na različitim mestima, najčešće u autu, mom ili njihovom i retko to planiram. Jednostavno znam kad su muškarci zainteresovani za seks, a i oni osete kad sam ja.

 

Seks sa njima je obično divlji i vrlo strastven. Nikad ne rizikujem i praktikujem siguran seks, ali nisam ponosna na svoje ponašanje. Znam da je to što radim pogrešno i mrzim to što izdajem muža. On zaslužuje bolje.

 

Ali, moje varanje traje većinu naše veze, a počelo je s njegovim najboljim prijateljem samo šest meseci nakon što smo se venčali. Nadam se da će ta moja potreba nestati jednog dana, ali čini se da lista mojih seksualnih partnera samo raste.

 

Retko kad viđam jednog muškarca više od par meseci. Nekoliko njih htelo je vezu sa mnom, ali odbila sam ih bez razmišljanja. Šta nije u redu sa mnom? Zašto ne mogu da prestanem?"

 

Deidre je odgovorila:

 

"Kažete da ste emotivno zadovoljni svojim brakom i da je vaš seksualni život dobar. Seks sa strane čini se da je više stvar flerta i rizika nego fizička potreba. Čini se da ste "navučeni" na osećaj koji vam to donosi. To traje poprilično dugo vremena.

 

Jeste li sigurni da vaš muž ne zna da ga varate? Možda njegova bezuslovna ljubav vama ne znači više onoliko koliko bi trebalo, možda ga ne cenite dovoljno zbog toga koliko bi trebalo, pogotovo ako ne cenite sebe.

 

Uzbuđenje koje vam seks sa strane donosi, pa čak i na kratko, možda blokira duboko ukorenjeni bol u vama. Šta god da je uzrok tom ponašanju, ne možete se jednostavno nadati da će ta potreba nestati. Rizikujete gubitak svog braka koji smatrate vrednim."

 

Svaki dan lažem muža, tako nam brak opstaje: Žene, nikad mu ne priznajte ovih 7 stvari!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...