Nije se ovome nadala

Đavo joj nije dao mira: Prvi i jedini put preturala mužu po stvarima, otkrila nešto stravično!

Zbog onoga što je pronašla, žena se momentalno razvela
Ljubav i zavođenje 23.05.2017. - 08:25h Autor: srbijadanas.com
Foto: Thinkstock

Ljubav i ljubomora vrlo često idu ruku pod ruku. I žene su sklone da špijuniraju voljenog čoveka, ne bi li saznale da li ih vara. A to može skupo da košta.

 

Ovo je Marijina ispovest:

 

"Udala sam se vrlo mlada i bila sam zaljubljena do ušiju, ništa mi osim njega nije bilo bitno. On je bio dosta stariji od mene (12 godina). Njegov posao je zahtevao stalno putovanje i kada sam rodila naše dete, viđala sam ga sa pauzama od po mesec dana. Nikada mi nije padalo na pamet da ga špijuniram i ispitujem da li me vara. Jednostavno sam bila takva, volela sam i živela, to mi je bilo dovoljno.

 

Ipak, vreme je prolazilo, a on je bio sve odsutniji i nervozniji. Sina je gledao u prolazu, kao da je tuđe. Kako je bivao neprijatniji, tako sam je bivala nervoznija. Jednom prilikom sam odlučila da mu ispreturam njegovu ofucanu torbu, koju je stalno nosio kad je polazio od kuće.

 

Pored gomile odeće i njegovih gaća, napipala sam nešto malo i tvrdo ispod jedne pregrade. U nastupu ljubomore, uzela sam nož i isekla tkaninu. Našla sam usb stik. Kada sam ga ubacila u kompjuter, malo je falilo da se srušim. Bio je prepun fotografija maloletnih devojčica u erotskim pozama. Ćelavi i ružni ljudi su izvodili perverzije nad njima.

 

Kada se vratio kući, rekla sam mu da se razvodim. On je pokušao da se opravda, rekavši da mu te gadosti služe samo za masturbaciju. A opet, kao da je jedva dočekao da čuje da je kraj.

 

Sada živim sama i kada pogledam našeg sina, prestravim se. Njegov osmeh mi daje nadu da će sa njim ipak sve biti u redu."

 

Rabin u dve reči objasnio šta je prava ljubav: Ovo će potvrditi svako ko je iskren prema sebi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...