Samac

Vuk samotnjak: Ovom horoskopskom znaku je najteže da nađe srodnu dušu!

U nedostatku adekvatnog partnera, ovaj znak je često osuđen na samoću
Ljubav i zavođenje 06.05.2017. - 17:58h Autor: Fokus.ba
Foto: Profimedia

Neki od horoskopskih znakova imaju poteškoća u pronalasku ljubavnih partnera, a sve zato što imaju specifičan karakter koji ih sputava.

 

Bik

 

Oni bi sve učinili za voljenu osobu i bezuslovno se daju. Samo, problem je to što se odmah otvaraju. Bikovi često ostanu kratkih rukava, baš zbog toga što često budu i nasamareni. Mnogo puta će vam se desiti da se nesretno zaljubite, ali to tek kasnije shvatite. Bikovi će učiniti apsolutno sve da poprave odnos sa partnerom, ali ako uvide da nema pozitivnih rezultata, otići će bez problema.

 

Devica

 

Slabo pokazuju emocije. Kada postanu svesne mana partnera, sve više će im na tome zamerati i trudiće se da ih stalno ističe. Takođe, znaju neprestano da analiziraju vezu kao i svog izabranika, praveći scenario u glavi koji se nije ni desio. Kada im u vezi ili braku postane dosadno, skloni su avanturama za jednu noć, koje vešto znaju da sakriju. Ni zbog čega ne bi prve napustile partnera.

 

Vaga

 

Po prirodi su jako neodlučne i vrlo lako mogu završiti u odnosu koji im potpuno ne odgovara. Stalno se preispituju da li su mogle bolje i gde bi danas bile da su odlučile drugačije. Probleme vole da "guraju pod tepih", dok ne puknu.

 

Srpski psihoterapeut savetuje: Ako hoćete srećan brak, na ovo morate da obratite pažnju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...