"Genijalna" ideja

Imao porodicu, a ljubavnica mu tražila putovanje: Zbog jedne odluke će trunuti u zatvoru!

Zbog navedenih optužbi, Indijac može u zatvoru da provede sledećih pet godina
Ljubav i zavođenje 23.04.2017. - 13:29h Autor: jutarnji.hr
Foto: Thinkstock

Policija u indijskom gradu Hiderabadu uhapsila je 32-godišnjeg biznismena za slanje lažne imejl pretnje policiji u Mumbaju 15. aprila.

 

Optuženi je poslao preteću poruku jer je želeo da njegova ljubavnica odloži predloženi put u Mumbaj i Gou. Naime, muškarac identifikovan kao biznismen Vamši Krišna, oženjen je i ima ćerku. S dotičnom damom bio je u tajnoj sajber vezi, a problem je nastao kada je ona romantičnim putovanjem poželela da njihov odnos podigne na viši nivo.

 

Nagovorila je Vamšija da joj rezerviše let za Mumbaj 16. aprila kako bi se konačno sreli. Ne znajući kako da izbegne susret, ali i da joj prizna da nema dovoljno novca, 32-godišnjak se dosetio načina koji ga je kasnije koštao slobode, vrlo verovatno i braka i zbog kojeg je neželjeno postao svetski slavan.

 

Zatražio razvod od supruge zbog ljubavnice: Potresna ispovest koja će vam otvoriti oči!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Muškarac je napravio lažnu kartu za let koju je poslao ljubavnici na imejl. Nakon toga, predstavljajući se kao žena iz Hiderabada koja je "načula razgovor da šest osoba planira da otme avion sa aerodroma u Mumbaju, Hiderabadu i Čenaju", poslao je imejl policiji u Mumbaju.

 

Nakon primanja mejla s informacijom o potencijalnim napadima, na aerodromima je pojačana sigurnost, kontrolisan je pristup i uspostavljene su brojne druge sigurnosne mere.

 

Bila sam sa oženjenim muškarcem: Krili smo se od njegove žene, sve do jednog trenutka!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Vamši je želeo da obezbedi da njegova devojka ni po koju cenu ne ide na aerodrom", rekao je policijski službenik, a prenosi CNN.

 

Krišna je uhapšen na osnovu četiri optužbe koje uključuju lažno predstavljanje i širenje lažnih informacija. Zbog navedenih optužbi, Indijac može u zatvoru da provede sledećih pet godina. Reakcije njegove supruge, kao i nesuđene zaljubljene putnice, ostale su nepoznate.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs