Razoružajte ga

Tri reči na koje padaju svi muškarci

Jednom rečenicom unapredite vaš seksualni život i postanite muška opsesija
Ljubav i zavođenje 16.10.2013. - 15:21h
Foto: Shutterstock

Želim te odmah, ovo su tri magične reči zbog kojih će vas muškarac obožavati u svakoj situaciji. Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje.

 

“Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kada ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja”, tvrdi Stefen Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

 

“Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti”, kaže Džonson.

 

Ono što je još jedna pozitivna stvar ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što jačem polu ostavlja prostor za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja sledi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

 

“Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami, onda je ona besmislena”, navodi Sandi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne devojke.

 

"Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava. Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti”, kaže Alison.

 

Sandi dodaje da morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još tražena i cenjena roba.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...