Veza

Prava žena ne naseda na mušku manipulaciju: Ona poštuje ove zakone!

Ako stvari postavite na pravo mesto još na početku veze, nema šanse da vas muškarac izmanipuliše
Ljubav i zavođenje 31.03.2017. - 13:31h Autor: atma.hr
Foto: Thinkstock

Jedini način da pronađete ljubav je da upoznajete ljude otvorenog srca. Ali ja znam što ste prošli. Vi ste umorni od ulaganja vremena i energije u pogrešne muškarce, na kraju ste frustrirani, povređeni i opet praznih ruku.

 

Naporno ste radili da konačno pronađete mir i osećaj sreće u svom životu. I nema šanse da ćete dopustiti da neko dođe u vaš život i ponovno napravi nered. A ipak … ne želite odustati od ljubavi.

 

Želite upoznati pravog muškarca – nekoga ko čini da se osećate izazvano, inspirisano i obožavano. Ali vi se bojite.
Nakon svega što ste prošli, niste sigurni kako biti s nekim a da se opet na kraju to ne pokaže kao izgubljeno vreme, piše Your tango.

 

Kako sebe otvoriti za ljubav, ali i zaštititi svoje srce i mir koji ste kultivisali s puno truda u svom životu?

 

Odgovor? Otvorenost zajedno s granicama. Da, moguće je!

 

Ovde su 9 stvari koje možete učiniti kako biste bili sigurni da možete otvoriti svoje srce kada ulazite u vezu:

 

1. Izbegavajte muškarce s očito niskim samopoštovanjem

 

Ako on ne voli i ne ceni sebe, on verovatno ne može na zdrav način voleti ni ceniti vas. Pronađite nekoga s visokim samopoštovanjem. To je tako važno.

 

2. Proverite podudaraju li se njegove vrednosti vezane za porodicu i odnose s vašim vrednostima

 

Posmatrajte život koji je stvorio. Ima li zdrave dugoročne odnose s prijateljima i porodicom? Jesu li njegove finansije i odgovornosti u redu? Ima li dobre odnose s bivšom partnerkom i decom? Proverite odvija li se njegov život glatko, pre nego što ga pozovete u vaš život.

 

Kad zagusti, tu je ona - jaka, brižna i beskompromisna: Najbolja žena u celom Zodijaku!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

3. Nemojte prihvatiti njegovo loše ponašanje

 

Razmislite o ponašanjima koja su vas povređivala u prošlim vezama i zapišite ih. Da li je vaš bivši partner bio pasivno-agresivan, negativan, kritičan, nekomunikativan ili hladan? Ako vaš trenutni partner ponavlja neka od istih ponašanja, zamolite ga da prestane. Ako on to ne može (ili ne želi), krenite dalje. Vi zaslužujete da se prema vama lepo odnosi.

 

4. Obratite pažnju na ono što on radi (ne ono što on govori)

 

Njegova dela pokazuju da mu je stalo do vas, više od reči. Ima li on vremena za vas i ostaje li povezan s vama i kada niste fizički zajedno? Ispunjava li svoja obećanja? Pažljiv, brižan, velikodušan, dosledan muškarac s kojim započinjete vezu, jednoga dana će biti pažljiv, brižan, velikodušan, dosledan suprug.

 

5. Proverite uključuje li vas u sve aspekte svog života

 

S vremenom, on bi vas trebao uključiti u sve aspekte svog života, bez izuzetka. On bi vam trebao pružiti dobrodošlicu u svom domu i kancelariji. On bi vas trebao zvati da provede vreme s njegovim prijateljima i porodicom. I ponosan je što vas može pokazati!

 

Smrt mladog brata, razvod roditelja, borba sa zavisnošću: Jaka žena nakon svih nedaća! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

6. Budite apsolutno sigurni da je zaljubljen u vas

 

Ako je muškarac zaljubljen u vas, vi ćete mu biti prioritet. On će želeti da stalno provodi vreme s vama i govoriće vam o stvarima koje mu se sviđaju vezano za vas. Nećete se pitati šta on oseća prema vama ili teskobno čekati da vas nazove. Ako je on zaljubljen u vas, vi ćete to znati. A ako nije, pronađite nekoga ko je.

 

7. Zalažite se za sebe

 

Ako vas nešto muči, recite mu. Ako on odbacuje vaše osećaje ili se počinje obrambeno ponašati, to je znak upozorenja. Budite u vezi samo s nekim ko je u stanju proceniti svoje ponašanje i napraviti promene kada je to potrebno. Budite u vezi s muškarcem koji shvaća svoje greške i ceni vaše osećaje (isto činite i vi za njega).

 

8. Pričekajte sa seksom (onaj pravi će čekati)

 

Kad želite ozbiljno pronaći "onog pravog", bilo bi dobro malo pričekati. Čekajte dok ne stvorite u vezi emocionalnu intimnost. To je pametna strategija.

 

Ako je muškarac s kojim započinjete vezu zaista zaintersovan za vas, on će čekati dok ne budete spremni. Ako ga više zanima seks od vas, onda on ne poštuje tu granicu.

 

9. Pobrinite se da se osećate opušteno i srećno kada ste s njim

 

Ako se osećate pod stresom, teskobno ili morate hodati kao po jajima kada ste s njim, nešto nije u redu. Verujte instinktu i pratite kako se osećate. Ako imate više loših dana nego dobrih, možda je vreme da krenete dalje. Kada ste u pravom odnosu, vi ćete se osećati srećno, opušteno i prijtno. To govore svi srećni parovi!

 

S jakim granicama i visokim očekivanjima, znaćete kada je sigurno otvoriti svoje srce. A kada ste autentični, velikodušni, topli i puni ljubavi – ljubav će se pojaviti. Tada će se čarolija dogoditi.

 

Svaka žena mora da prekrši ovih 5 pravila: Ako ovo nisi uradila, kao da nisi ni živela!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...