Saznajte

Ovaj broj otkriva budućnost: Sudbinska karta, brak iz interesa, para ili prave ljubavi!

Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da ovaj broj određuje zajedničku budućnost
Ljubav i zavođenje 10.03.2017. - 20:52h Autor: Super žena
Foto: Thinkstock

Sve odluke koje parovi donose o svom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog "da" određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.

 

Računanje

 

Saberite brojeve datuma venčanja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj. Ako je datum venčanja 26. 1. 2006. vaš broj je broj osam.

 

Broj 1 - Romantičan i nežan par

 

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe.

 

Brak o kojem se i danas priča: Ljubav između Monike Beluči i Vensana Kasela bila je prava misterija!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Broj 2 - Deca su jedini razlog za brak

 

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan sastojak za uspeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju deca i jedini razlog za ulazak u brak.

 

Broj 3 - Brak iz interesa

 

Venčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo dece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

 

Broj 4 - Vas je spojila sudbina

 

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmerili svako "za" i "protiv" ove važne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba.

 

Muža ne drže u kući deca, već ženina mudrost: Koga čeka razvod, kome je brak pun pogodak!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Broj 5 - Komunikacija je na prvom mestu

 

Ako ste izabrali ovaj datum za dan venčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacija s partnerom. Ova veza se uspešno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano venčali, pravi su primer ovog braka kojim vlada Merkur.

 

Broj 6 - Brak je najvažniji za vas

 

Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere. Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka.

 

Broj 7 - Promena plana

 

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uverenja, vere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

 

Udaje se Suzana Mančić (60): Posle 16 godina veze, svadba u Veneciji!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Broj 8 - Seks je važan deo vaše bračne sreće

 

Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

 

Broj 9 - Ljubav sve pobeđuje

 

Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...