14. februar

Poklon za Dan zaljubljenih: 6 jednostavnih, a romantičnih predloga!

Šta god kupili, bila to bombonjera, ili nešto malo više lično, važno je da izaberete pažljivo i od srca, da bi vaš dečko ili muž video kako vam je stalo do njega
Ljubav i zavođenje
04:48h Autor:
Foto: Thinkstock

Dan zaljubljenih je najromantičniji dan u godini, kome se radujemo, ali i od kog veliki broj nas ume pomalo i da strahuje, pogotovo ako nema blagu predstavu kako da obraduje svog partnera. A to ne bi trebalo da izaziva toliku haotiku i stres. Bitno je da poznajete svog životnog partnera, njegova interesovanja, hobije, da li voli iznenađenja ili ih se užasava.

 

Šta god kupili, bila to bombonjera, ili nešto malo više lično, važno je da izaberete pažljivo i od srca, da bi vaš dečko ili muž video kako vam je stalo do njega.

 

Obratite pažnju na njegova interesovanja. Ne voli svaki dečko fudbal, pivo i slično. Ako ne znate šta da kupite, možda ovi predlozi mogu da vam pomognu.

 

Parfem

 

Jedna od prvih asocijacija na Dan zaljubljenih, osim srca, verovatno su i čokolada i parfem. Možda omiljeni parfem nije inovativan poklon ali je sjajan ako ne znate šta biste drugo, a poznato vam je koliko vaš partner voli da miriše na neki određeni miris.

 

Retrogradni Jupiter opasniji od Merkura: Najteži period u 2017!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Košulja

 

Ukoliko inače imate običaj da svom dragom kupujete odeću, a znate da mu je potrebno da malo obnovi garderobu, pritom voli praktične stvari, onda je košulja ili neki džemper idealan poklon za njega.

 

Poklonite mu knjigu

 

Roman njegovog omiljenog pisca  (naravno, ukoliko je fan knjige) je savršen poklon za one parove koji su tek na startu veze. Pošto ne želite da ga preplašite nekim ozbiljnijim i skupocenijim poklonom, knjiga ili DVD nekog filma koji mu se dopao može da bude savršen poklon za Dan zaljubljenih!

 

Poklonite mu karte za koncert

 

Karte za koncert su poklon kom svaki dečko prosto mora da se obraduje, pogotovo ako je u pitanju njegov omiljeni bend. S obzirom da se po običaju na Dan zaljubljenih održava niz koncerata možete da mu kupite za neki koji baš pada 14. februara, ali samo ako je vaš dečko fan tog benda ili muzičara. Isto tako možete da mu kupite za neki koji ne pada na Dan zaljubljenih ali će ga posebno obradovati, s tim da ćete mu karte pokloniti na romantičnoj večeri.

 

Ovo je prava ljubav: 10 ilustracija koje će vam sigurno ugrejati srce! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Privezak sa slikom

 

Nekad male i jednostavne stvari ispadnu najidealniji poklon jer najvažnija je pažnja! Tako, šolje za kafu s natpisima tima Hers i His, ili My boyfriend i My girlfriend, kao i privesci za ključeve s fotografijom mogu da budu dobar izbor.

 

Odličan poklon može biti i savršeno isplanirana večera ili doručak u krevetu

 

Znate li onu izreku: „Put do muškog srca je kroz njegov stomak“? Bilo to jednostavan desert ili nešto u čemu ste više uložili trud, kuvati za njega je dokaz da vam je stalo. Evo nekoliko opcija:

 

1. Napravite njegov omiljeni kolač.

 

2. Napravite romantičnu večeru. Svako biće voli da jede, pa ako želite da mu učinite Dan zaljubljenih nezaboravnim pripremite mu omiljeno jelo. Ako je mesožder, fokusirajte se na meso, ako ne, onda na povrće.

 

3. Ukoliko niste baš dobra kuvarica, naručite nešto kod kuće. Možete čaj i brzu hranu. Nekad nešto što je jednostavno ume da bude veoma romantično.

 

Najlepši deserti za Dan zaljubljenih: Put do srca vodi preko stomaka! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs