Tanka granica između sopstvenih želja i zahteva okoline

Grešite li i vi: Najčešće greške žena posle tridesete!

U zrelijim godinama, žena ukoliko nije u stabilnoj vezi počinje da oseća pritisak društva, pa na polju ljubavi pravi tipične greške ne bi li ispunila zahteve okoline
Ljubav i zavođenje 07.10.2013. - 17:04h
Foto: Shutterstock

Iako ste možda jedna od onih žena koja je napredovala na polju karijere i zadovoljna je svojim životom, ipak, osećate pritisak društva zbog toga što niste u stabilnoj vezi. Pritisak okoline se javlja zbog toga što se od vas očekuje da već imate stabilan brak, ali i decu.

 

Žene greše u tome što zbog pritiska počinju da i na muškarce sa kojima možda nikada ne bi bile u vezi gledaju kao na potencijalne muževe. Kriterijumi padaju i one postaju sve manje zainteresovane za traženje muškarca kojeg bi stvarno želele da imaju kraj sebe.

 

Često se dešava da počinju da gledaju i prijatelje sa kojima su ceo život kao na potencijalnog muža, ali to što ga znaju toliko dugo i možda znaju kako on reaguje na svaku situaciju i svaku njegovu misao možda, ipak, nije dobra ideja da budu s njim u braku.

 

Takođe, žene greše i u tome što, ukoliko su samostalne, ne dopuštaju muškarcima da ih maze i paze, u smislu da im plaćaju večere ili vode na putovanja, nego su one u stanju da same sve finansiraju, jer su finansijski nezavisne.

 

Prema tome, ne obazirite se na sve što vam društvo natovari na leđa i jednostavno pređite preko toga i radite onako kako vi smatrate da je ispravno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...