Da li ste znali?

Ni odbojne, ni dosadne: Zašto komplikovane žene privlače muškarce!

Upravo zbog toga muškarci brkaju pojmove, pa znaju da kažu da se žene koriste igricama
Ljubav i zavođenje 28.01.2017. - 16:25h Autor: Super žena
Foto: Thinkstock

Što je komplikovanije to je slađe i napetije, a muškarac koji odluči da se posveti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i njoj dokazuje da je dobar partner na duge staze.

 

Mnogo žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima, da oni ne mogu s njima da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera. Ipak, žene su komplikovane s razlogom.

 

Njihova komplikovanost je tu da bi razdvojila muškarce na one koji je žele samo na kratko i one “prave” koji će je zaista voleti i ceniti. Muškarci koji žele dugu vezu će se truditi i pokazati joj da žele da ostanu uz nju, da je vole i poštuju. Oni će ostati uz ženu u svim situacijama kada bude “komplikovana” pokušavajući da joj pokažu svoje dobre namere.

 

Upravo zbog toga i muškarci brkaju pojmove, pa znaju da kažu da se žene koriste igricama. Ipak, one toga nisu svesne. One tako testiraju muškarce i koristeći svoju “komplikovanost” saznaju više o njegovom karakteru i namerama, te da li je zaista vredan upuštanja u dugoročan i ozbiljan odnos sa njom.

 

Brutalno iskreno, žene se plaše da pročitaju: Šta stvarno znači muško Volim te!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...