Da li ste među njima?

Iritantne navike (pre)zaljubljenih parova!

Izlivi ljubavi po statusima na društvenim mrežama, obavezno vodanje partnera na sve žurke vaših prijatelja, provodadžisanje njegovih drugara vašim prijateljicama samo su deo paketa koji može ozbiljno da nervira vašu okolinu
Ljubav i zavođenje 06.10.2013. - 17:13h Autor: mondo.rs
Foto: Thinkstock

Nakon tinejdžerskih ljubavi dolazi faza u kojoj sazrevamo, znamo šta nam odgovara kod suprotnog pola i takvog partnera tražimo za čvrstu i stabilnu vezu.

 

Ali, jeste li ikad razmišljali da ulaskom u ozbiljnu vezu možete postati "jedan od onih parova"?

 

Sve više govorite "mi"

 

"Mi smo bili u šopingu...", "Marko i ja obožavamo..." ili "nama to nije nikakav problem", samo su neke od izjava koje sigurno izgovorite barem jednom dnevno.

 

Ne brinite, svi parovi to rade, ali ako pređete granicu i u potpunosti izgubite svoje "ja" onda to može da postane poprilično iritantno, ali i opasno za vaš identitet.

 

Mislite da je svaki izlazak rezervisan za parove

 

Ako ste slučajno zaboravili, postoje izlasci samo za žene ili samo za muškarce i to je ok. Takođe, ako imate prijateljicu ili prijatelja koji je solo, njemu ili njoj neće biti baš prijatno da vam budu "privezak".

 

Koristite Fejsbuk za dokazivanje ljubavi

 

Postovi poput "Voooolim teee!" ili pak "Još malo pa smo zajedno" su ok ponekad, ali ako iz dana u dan zatrpavate zid prijatelja sličnim izjavama o vašem partneru i vama, smučićete se svima.

 

Ako niste znali, postoje privatne poruke u kojima možete napisati što god poželite. Neka vaša ljubav postane samo "vaša", a ne "naša".

 

Postajete neumorni posrednici pri spajanju parova

 

Toliko ste oduševljeni sopstvenom vezom da jednostavno morate "usrećiti" i svoje singl prijateljicame, pa ste im "namestile" njegovog prijatelja i obrnuto. Iako imate dobru nameru, to može biti veoma iritantno.

 

Neki ljudi uživaju u samačkom životu

, neki su tek izašli iz loše veze, a neki jednostavno ne žele sastanak na slepo. Drugim rečima, ohladite malo i uživajte u svojoj ljubavi.

Mislite da je vaš partner pozvan na sva druženja vaših prijatelja

 

Ne zaboravite kako vaši prijatelji prvenstveno vole vas. Nekad žele da vas vide s partnerom, ali nekad možda žele da vam se povere o nekom problemu i zato je bolje da se vidite nasamo. Budite razumni jer on je vaš izbor, a ne izbor vaših prijatelja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...