Brak i porodica

7 stvari koje mudra žena nikada ne traži od muškarca

Nikad ne ismeva odluke svog muža, jer zna da je i sama deo njegove odluke
Ljubav i zavođenje 14.12.2016. - 11:44h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Žene nisu slabiji pol, one su ravnopravne sa muškarcima i tako moraju i da se ponašaju. Izdvajamo šta je to što pametna i samostalna žena nikad neće da uradi kada je njen muškarac u pitanju:

 

1. Mudra žena je samostalna i ne očekuje od muškarca da je izdržava

 

Ovde nije reč o vašoj deci, već o vama. Neke žene se jednostavno predaju muškarcu u svakom smislu, pa očekuju od njega da je izdržava, oblači, hrani... Niko nije dužan da vodi računa o vama. On dobrovoljno može to da radi, ali njegova obaveza nije da se brine o vama kao da ste bespomoćno dete.

 

2. Ona ne želi da se njen muškarac promeni

 

Ne želi da njen muškarac promeni posao ili odustane od hobija kako bi više vremena provodio sa njom. Inteligentna žena zna da to što on radi, čime se bavi, je sastavni deo njegove ličnosti. Taj posao, hobi ili prijatelji su sastavni deo njega, isto kao i njegova ljubav prema njoj.

 

Budi žensko, mari za svoj izgled: Šta to jednu ženu čini damom, a drugu ne!

 

Foto: Thinkstok
Foto: Thinkstok

3. Ne zahteva od njega da ostavi svoje prijatelje i porodicu

 

Možda ne volite njegovog kuma ili porodicu, ali on nije dužan zbog toga da ne razgovara ili da se ne viđa sa tim ljudima. Čak i ako ti ljudi loše utiču na njega, nije na vama da mu to kažete ili da zahtevate od njega da se odvoji od njih. On ima pravo da sam donosi odluke sa kim će se družti, pa ostavite da sam uvidi ako neko nije dobar za njega.

 

4. Ne traži od njega da prihvati njene hobije ili interesovanja

 

Za vas dvoje je najvažnije da delite ljubav i poštovanje jedno prema drugom, a sve ostalo nije bitno. Ako ste oduvek sanjali da sa partnerom idete na ples, ali on prosto nije taj tip, ne znači da morate da odustanete od plesa. Isto tako nikako ne primoravajte njega da radi ono što ne voli.

 

5. Ne traži od njega da ignoriše druge žene

 

Činjenica je da muškarci imaju oči. On će naravno da primeti da postoje i druge žene koje su lepe i sređene, i to je ok sve dok ne flertuje sa drugim ženama.

 

6. Mudra žena veruje svom muškarcu

 

Ona ne zahteva od njega da joj dokazuje svoju ljubav. Kada postoji poverenje među partnerima nikad neće biti potrebe da gledate njegov telefon ili mejl. Uvek vodite računa da vaša veza bude harmonična, da nađete kompromis, a to jedino može da proizađe iz vaših postupaka.

 

Na kraju, nikad ne ismevajte odluke vašeg partnera, jer vi ste jedna od tih odluka.

 

8 stvari koje prava dama mora da poseduje: Bez obzira na novac!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...