Otkrijte na vreme u čemu grešite u ljubavnoj vezi

Muškarci ne vole smaračice

Ne ide vam u ljubavi? Možda je problem u tome što ste previše ljubomorni, uvek dostupni i stalno pametujete
Ljubav i zavođenje 01.10.2013. - 10:14h
Foto: Shutterstock

Nisu uvek drugi krivi. Ako u ljubavi stalno nižete neuspeh za neuspehom, krajnje je vreme da dobro razmislite o sebi i otkrijete u čemu grešite. Umesto da večito krivite druge, pažljivo izanalizirajte svoje postupke, priznajte greške i konačno preuzmite odgovornost za sve što vam se dešava. To je prvi korak da veza bude srećna i uspešna.

 

Preterana dostupnost

 

Žene koje u vezi ne pokazuju svoj stav ni emocije vrlo brzo bivaju izbačene iz ljubavnog gnezda. Reč je o ženama koje uvek poslušno klimaju glavom, slažu se sa svim onim što partner kaže, čak i ako ne misle tako. Prilagođavaju svoj raspored njegovom, ne izražavaju ljutnju iako je osećaju, smeju se kad im se plače i uvek rade ono što njihov partner traži od njih. Muškarci vole žene koje su svesne sebe i koje znaju da pokažu emociju i stav. Zato budite više svoji, a manje njegovi, jer će to dovesti do mnogo boljih ljubavnih rezultata.

 

Stalna ljubomora

 

Smetaju vam njegove prijateljice? Diže vam se kosa na glavi kad se setite njegovih bivših devojaka? Muka vam je kad srdačno popriča s prijateljicom s posla? Sve su to znakovi ljubomore, koju muškarci i te kako osete. Ako se stalno tako ponašate, znajte da ćete veoma brzo „ugušiti“ vezu. Zato što pre vratite samopouzdanje, radite na samokontroli i prestanite da ugnjetavate partnera.I nemojte slučajno da pomislite da je ljubomora znak ljubavi - ona je zapravo odlika nesigurnih ljudi!

 

Nesigurnost i zavisnost

 

Mnoge žene se u vezama ponašaju nesigurno i svojim ponašanjem muškarcu pokazuju da ne mogu da žive bez njega. Potpuno zavise od partnera, zahtevne su i imaju sve karakteristike očajnice. Takvo ponašanje odbija muškarce, jer za njih nema ništa gore od nesigurne i očajne žene.Volite svog muškarca, ali sami organizujte svoj život. Družite se i s drugim ljudima, a ne samo s njim i dajte mu do znanja da je vaš život sam po sebi divan i vredan.

 

Naporna svađalica

 

Neke žene jednostavno ne znaju da budu opuštene i sklone su čestim prigovorima i konfliktima. Uvek sve mora biti po njihovom i one, naravno, sve znaju najbolje. Nije lako biti u vezi s takvom osobom i ako ste takvi, a želite uspešnu ljubavnu vezu, morate promeniti ponašanje. Naučite da poštujete muškarca i da uvažavate njegove potrebe. U vezi niste sami i niste uvek najpametniji!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...