Ljubavni savet

7 znakova kojima pokazuje da ste vi žena njegovog života

Evo kako ćete znati da ste samo vi ona Prava...
Ljubav i zavođenje
14:48h Autor:
Foto: Shutterstock

Uopšte nije bitno da li vam je priznao da ste vi žena njegovog života, ako sledećim malim postupcima to svakodnevno pokazuje, piše sajt Cosmopolitan.

 

Uvek ste u planovima za budućnost

 

Bez obzira da li planira put u Pariz ili gde će živeti za 5 godina, uvek ste u njegovim planovima! Uvek priča u množini i svoje planove pravi u skladu i sa vašim vremenom i željama!

 

Njegova kuća je i vaša kuća

 

Četkica za zube, parfem, majica za spavanje, helanke...samo su neke od stvari koje ste ostavile kod njega, tačnije u svoj drugi dom! Kada ste kod njega kući osećate se sigurno, opušteno i prijatno baš kao u svom, a njemu je izuzetno drago zbog toga!

 

Ponekad priča o “vašoj deci”

 

U trenucima kada zajedničko maštate o porodici ima običaj da spomene “vašu decu”, jer on vas vidi kao potencijalnu suprugu i majku! Bez obzira što još uvek niste zvanično pričali o zajedničkoj budućnosti lepo je čuti da neko u svojoj podsvesti već ima ženu s kojom želi da provede ostatak života!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Blizak je s vašom porodicom

 

Osoba kojoj je stalo do vas i koja ima planove za budućnost uvek će se truditi da ostvari dobru komunikaciju sa vašim najbližim! Put do srca ne krije sa samo u znacima pažnje i dobrom seksu već i u čvrstim vezama sa vašom porodicom!

 

Uvek možete da se oslonite na njega

 

Bez obzira da li je to pozajmica, rame za plakanje, prijatelj za trač i šoping on je neko na koga uvek možete da računate!

 

Još uvek vas iznenađuje

 

Naravno da niko ne može konstantno da bude romantičan, ali vaš dragi bar pokušava da stvari u vezi održi zanimljivim! Nije važno da li je to cvet, večera, masaža ili putovanje, on obožava da vam malim iznenađenjima izmami osmeh na lice!

 

Vi ste žena njegovog životaI to vam sada otvoreno govori! Siguran je u vas, svoja osećanja i želi da isplanirate svoju zajedničku budućnost! Samo je pitanje kada ćete i zvanično postati njegova vernica/žena

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

ON SE NIKADA NEĆE SMIRITI : 5 znakova da mu nisi jedina

ASTRO LJUBAV: Kakvi muškarci padaju na vaš horoskopski znak?

OVAKO GA NEĆETE OSVOJITI PONOVO: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs