Ljubavni savet

Ovde se krije recept za srećnu vezu: 6 načina da oživite stasti i vratite leptiriće

Vratite iskrice sa početka veze! Evo i kako...
Ljubav i zavođenje 16.11.2016. - 16:24h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Čini vam se da je vaša veza postala dosadna i da nema onih leptirića sa početka veze? Ovih 6 načina pomoći će vam da izađete iz rutine, piše sajt Cosmopolitan.

 

Neka vam veza postane prioritet

 

Naravno, seks je važan deo svake veze, ali ukoliko osetite pojavu monotonije u odnosu sa partnerom, vreme je da akcenat stavite na romantiku i poboljšanje komunikacije. Odvojite vreme za partnera, organizujte večeru koja će ga oduševiti, a sex može samo doći kao šlag na torti.

 

Razmišljajte van okvira sobe

 

Ukoliko je seks u spavaćoj sobi postao navika, vreme je za promenu! Rezervišite sobu u hotelu, iskoristite kuhinju ili obavite to tokom jutarnjeg tuširanja... Novi prostori stvoriće nove uspomene, a budite sigurni da će i dosada u partnerskom odnosu nestati.

 

Počnite sitnim koracima

 

Čak se i sitnice računaju, zapamtite to! Vašu spavaću sobu ne morate pretvoriti u "Crvenu sobu bola" Kristijana Greja, da biste probudili strast u partneru. Dovoljan je i novi lubrikant ili par kockica leda da zagolicate njegovu maštu.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Poljubac je moćan alat

 

Ljubljenje se nakon određenog vremena u vezi potpuno zanemari. Ako je baš ovo slučaj i u vašoj vezi, zašto ne počnete sa praktikovanjem onih dugih poljubaca koji su obeležili prve dane zabavljanja sa partnerom? Ovim činom, oslobađa se i oksitocin što će vas učiniti smirenijom i srećnijom.

 

Fokusirajte se na sebe

 

Obratite pažnju na to kako se osećate! Osobe pune samopouzdanja će bez ikakvog razmišljanja zaskočiti svog dečka, međutim ukoliko se ne osećate atraktivno i dobro u svojoj koži izbegavaćete i poglede vašeg partnera. Uradite nešto što će učiniti da se osećate kao kraljica, bilo da je to kupovina novog veša ili odlazak kod frizera, a dobar seks vam je zagarantovan ukoliko ste dobro raspoložene!

 

Ključ dobre veze leži u komunikaciji

 

Tokom godina naš želje i fantazije se menjaju. Upravo zbog toga je važno razgovarati sa voljenom osobom o potrebama koje osećate.

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

ON SE NIKADA NEĆE SMIRITI : 5 znakova da mu nisi jedina

 

ASTRO LJUBAV: Kakvi muškarci padaju na vaš horoskopski znak?

 

OVAKO GA NEĆETE OSVOJITI PONOVO: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...