Ljubavni saveti

On se nikad neće smiriti: 5 znakova da mu nisi jedina!

Kako biste izbegle ovakve muškarce, morate prvo umeti da ih prepoznate
Ljubav i zavođenje 15.11.2016. - 15:13h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Oni će vašu ljubav i poverenje zadobiti vrlo lako, iako ne planiraju da se zadrže kraj vas. O da, govorimo o muškarcima koji nemaju nameru da se skrase, onima koji se savršeno pretvaraju da su pravi i da ste im jedine!

 

Ipak, ukoliko primetite neke od sledećih znakova, možda je vreme da obnovite razmišljanje na temu vaše takozvane veze, piše sajt Cosmopolitan.

 

Nema lepu reč za svoje bivše devojke
Čim se upoznate pričaće vam o tome kako su mu sve bivše bile lude, a kako ste i dalje u fazi upoznavanja, poverovaćete mu bez traga sumnje. Međutim, nema šanse da su sve devojke sa kojima se do sada zabavljao potpuno skrenule s uma... A ukoliko i jesu, sigurno su za to imale dobar razlog, zar ne mislite?

 

Kada niste zajedno, jedva da vam se javlja
Tri dana ili tri nedelje, njemu to nije bitno... Kada vam plasira dobru laž, on zapravo ima alibi za svoje retko javljanje i komunikaciju u konstantnoj stagnaciji.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ne odgovara na vaše večernje poruke
U jutarnjim časovima vaš telefon je bombardovan njegovim izlivima ljubavi, međutim kako se približava veče on polako nestaje... Uzaludno je pitati ga zbog čega se to dešava, jer razlozi su uvek iscrpljenost, umor, posao...

 

Previše mu je stalo do tuđih mišljenja
Šta vaši prijatelji misle o vama jeste važno, ali da li svaki vaš potez mora da ih oduševi? Zbog čega se on toliko trudi da zadivi svoje prijatelje? Mi smo sigurni da su razlog nesigurnosti koje gaji duboko u sebi.

 

Potencira činjenicu da nije poput drugih
Vrlo bitna stavka u njegovoj igri jeste da zadobije vaše poverenje i da vas ubedi da nije poput drugih muškaraca koje ste imali prilike da sretnete do sada. Ukoliko želi da ga tretirate kao da je poseban, mora tako i da se ponaša, budite toga svesne svakog trenutka u danu!

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

Ovo je tajna neodoljivih: Zašto neke dame privlače muškarce poput magneta

 

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

 

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...