Ljubavni savet

Ovo otkriva njegova osećanja: 5 poruka koje govore da je on zaljubljen u vas

Čitaj između redova. Ovakve poruke šalje samo zaljubljeni muškarac!
Ljubav i zavođenje 09.11.2016. - 16:42h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Ako držite oči širom otvorene, pogotovo kada je reč o porukama, možete naići na određene tragove koji kažu: "Ljubav", piše sajt Cosmopolitan.rs.

 

Zato smo izdvojili 10 poruka koje muškarci šalju kada su zaljubljeni:

 

"Ponosan sam na tebe".

 

Ako nas nešto u životu čini ponosnim, postoji dobra šansa da je tu prisutno osećanje ljubavi. Razmislite o tome. Ponos obično znači osećaj zadovoljstva zbog nečijih (ili sopstvenih) dostignuća. Dakle, ako je muškarac ponosan zbog dostignuća njegove lepše polovine, on smatra da su njena dostignuća ujedno i njegova.

 

"Imam planove za savršen vikend sa tobom".

 

Budimo realni ovde. Njegove savršeno isplanirane aktivnosti (dnevne i noćne) predstavljaju velike crvene zastave koje govore "ljubav". Ako on danima unapred smišlja savršen plan za viđanje sa vama, taj muškarac sigurno ne razmišlja o strategiji kako da vas što pre odvede u krevet. (ili da odjednom nestane bez traga).

 

U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo sa vama, u ozbiljnoj vezi.

 

Iznenadne "Nedostaješ mi/ Volim te" poruke

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Jedna iznenadna "Nedostaješ mi" poruka preko dana je prava stvar, budi sigurna u to. Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tokom celog dana, bez obzira gde se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je verovatno zbog toga zato što ste mu u mislima - stalno!

 

"Hajde da ostanemo kod kuće večeras. Sami".

 

Ništa ne otkriva muškarca više od ove poruke. Ako nam ne smeta što vaš društveni život i izlasci polako propadaju, verovatno je to sa dobrim razlogom.

 

"Voleo bih da si sada ovde".

 

Ako dobijete ovakvu poruku od svog dečka, koji želi da provodi vreme sa vama (sada), verovatno je zaljubljen u vas. Ljubav ima moć da kontroliše um koji govori "voleo bih da si sada sa mnom", što otkriva da su njegove misli načisto zaposete vama.

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

 

OVAKO GA NEĆETE OSVOJITI PONOVO: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

 

20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...