Astro saveti

Sudbinski povezani: Ovih 6 parova niko ne može da razdvoji!

Niko ne može ništa njihovoj ljubavi, jer ih veže sudbina i nenormalna strast!
Ljubav i zavođenje 02.11.2016. - 13:37h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Ukoliko verujete u horoskop, sigurno vas zanima vaš idealni astrološki partner, piše sajt Cosmopolitan.rs.

 

Ko li je taj ko će vas naterati da promenite pogled na ljubav i svet oko vas? Napokon možete da predahnete, jer je Cosmo obavio istraživanje umesto vas! Sledećih šest parova, kosmički su povezani i baš ništa ne može uticati na njihov romantični odnos.

 

Jarac i Bik

 

Postoji razlog zbog kojeg astrolozi navode da između Jarca i Raka postoji najveća moguća hemija: oni poseduju beskrajnu količinu ljubavi u sebi. Ovi znakovi ne mogu da se zasite svog partnera, što ih čini savršenim za dugu vezu. Jedino srodne duše mogu da ostvare ovakav odnos i neguju ga tokom godina. Zbog poštovanja koje poseduju jedno prema drugom, poželećete da i vaša veza bude nalik njihovoj.

 

Vaga i Blizanci

 

Sem što će jedno drugome biti partneri, ova dva znaka ostvariće jaku prijateljsku vezu. Inteligencija, ali i mentalna stimulacija je ono što je njima najprivlačnije kod partnera, te će se lako prepoznati i započeti vezu. Harmonični odnosi u ljubavi su nešto do čega im je veoma stalo, te će svaku nesuglasicu lako i sa razumevanjem rešiti.

 

Lav i Strelac

 

Ovo je jedan od parova na koje želite da se ugledate. Njihova strast prema životu, ljubavi i jedno prema drugom jednostavno je zarazna! Na sve načine pokušaće na ispune svoje ciljeve, ali će isto tako ohrabriti i partnera da krene u pohod za svojim snovima i željama. U njihovom društvu nikada vam neće biti dosadno!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ribe i Škorpije

 

Pripadnici ovih horoskopskih znakova imaju konekciju koja je skoro telepatska. Sem intelektualnog, Ribe i Škorpije, povezuju se i na duhovnom nivou, te svaki slobodan trenutak koriste kako bi svojim partnerima stvorili osećaj zadovoljstva. Strast je takođe jedna od stvari koja ih odlikuje, te u njihovoj vezi seks i romantika nikada nisu u manjku.

 

Ovan i Vodolija

 

Veze ova dva znaka puna su uzbuđenja. Njihov avanturistički duh ne dopušta im da miruju, kako u životu, tako ni u spavaćoj sobi. Isprobavanje novih stvari za njih je jedna od najzanimljivih aktivnosti, a ukoliko to rade kao tim, budite sigurni da zabavi nema kraja. Dok mnogi parovi upadaju u rutinu tokom veze, Ovnu i Vodoliji dosada ne postoji u rečniku.

 

Devica i Bik

 

Pripadnici zemljanih znakova se u potpunosti razumeju. Kako su i Device i Bikovi vrlo jednostavni za saradnju, njihove ljubavne veze veoma su staložene, prizemne, ali ispunjene dubokom partnerskom konekcijom. Ova dva znaka poznata su po svojoj iskrenosti, te im je lako da ostvare vezu i zadobiju poverenje partnera. Slične karakteristike, ali i životne vrednosti pomažu im da izgrade potpuno razumevanje jedno za drugo.

 

Čitajte još na portalu Cosmopolitan:

 

Momci sa ovim osobinama će vas sigurno RAZOČARATI ili OSTAVITI

 

9 stvari koje vam PRAVI muškarac nikada neće uraditi

 

Volite ga, ali vam ipak ne ide: 8 glavnih krivaca zašto vam veza nije uspela

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...