Istinsko uživanje

Srećni parovi žive sada i ovde, a ne na Fejsbuku: 4 razloga za ljubav bez interneta!

Radost je u tome da budete zajedno, a ne da objavljujete na svojim profilima da ste zajedno
Ljubav i zavođenje 11.10.2016. - 14:28h Autor: lovesensa.rs
Foto: Shutterstock

Mnogi srećni parovi odlučili su da svoju ljubav ne dele na društvenim mrežama, da ne kače svoje slike na Instagram i Fejsbuk, da ne izjavljuju ljubav preko Tvitera. Postoji četiri moguća razloga zbog čega je to tako, piše lovesensa.rs.

 

Ocenjujemo nečiji život u zavisnosti od sadržaja koji neko plasira na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu. Ali, nekada nismo u pravu kada izvedemo zaključak iz prikazanog. Primetili ste da postoje parovi, znate da su u vezi, i nemaju nikakav zajednički sadržaj na Fejsbuku. Zašto?

 

Srećni parovi žive sada i ovde

 

Sve im je dobro u životu i oni jednostavno ne vide smisao pisanja postova na društvenim mrežama. To ne znači da oni u svojim telefonima nemaju zajedničke fotografije ili da ne razmenjuju poruke, već jednostavno - nisu im potrebene nikakve onlajn potvrde njihove veze.

 

Zbog ovoga pucaju i najčvršći brakovi: Razvedeni otkrili svoje najveće greške u seksu!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ako otkrivate svoje probleme na društvenim mrežama, ništa nećete dobiti od toga

 

Ne možete probleme u svojoj vezi rešiti tako što ćete ih postaviti onlajn. Ovo je metoda koja daje najmanje rezultata. Ovakvo postupanje može da pogorša stanje u vašoj vezi.

 

Prava sreća dolazi od trenutaka koje provedete sa osobom koju volite

 

Radost je u tome da budete zajedno, a ne da objavljujete na svojim profilima da ste zajedno. Srećni parovi će objaviti pejzaž predela u kom su, a ne fotografiju na kojoj su srećni. Zašto? Jer uživaju u tome što su zajedno, zašto bi im bilo potrebno da Internet gleda njihovu fotografiju gde se drže za ruke?

 

Nikom ništa ne dokazuju

 

Srećni parovi znaju da su zaljubljeni. Takođe, naučnici su otkrili da oni koji manje koriste društvene mreže bivaju srećniji od onih koji ih koriste stalno. Parovi koji su srećni u svojoj vezi znaju da je pravi izvor sreće u realnim iskustvima a ne u lajkovima i komentarima. I čemu beskrajna popularnost na Internetu kada niste srećni u vezi?

 

Šta muškarci očekuju od žena: Muški horoskop otkriva ko voli starije, ko brzo traži zamenu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs