Uživaju u ljubavi

Supružnici otkrili da su deda i unuka: Ne mare za druge, neće da se razvedu!

Priča dostojna španskih serija
Ljubav i zavođenje
15:10h Autor:
Foto: Thinkstock

Neimenovani milijarder (68) sa Floride i njegova 44 godine mlađa supruga otkrili su sasvim slučajno pre par dana da su deda i unuka dok su pregledali fotografije u njegovom porodičnom albumu, prenosi list Florida Sun.

 

Naime, ispalo je da je devojka ćerka njegovog najstarijeg sina iz prvog braka, pa ako se pitate kako je moguće da za nju uopšte nije znao, eto i logičnog objašnjenja. Pre više decenija junaka ove priče je napustila tadašnja supruga, koja je sa sobom na nepoznatu lokaciju odvela i njihovu decu. Iako se trudio, kroz sve ove godine nije uspeo da uđe u trag porodici, a to čak nije uspelo ni privatnim detektivima za koje je izdvojio dosta novca.

 

U međuvremenu se ponovo oženio, postao otac još nekoliko puta, međutim i taj brak se nesrećno završio pre otprilike sedam godina. Razvod ga je praktički bacio na prosački štap, ali već dve godine kasnije iznenada je sve pošlo nabolje. Na lutriji je osvojio nekoliko miliona dolara što mu je omogućilo da preseli u elitnu četvrt Majamija, pa više nije imao na šta da se žali osim na usamljenost.

 

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Upravo se iz tog razloga obratio za pomoć agenciji koja posreduje pri sklapanju poznanstava, pa je među svim profilima izabrao devojku njegove krvi koja mu je u junu ove godine postala supruga.

 

Otac ju je izbacio iz kuće

 

Paru je već na prvom sastanku sjajno krenulo, možda između ostalog i zato što ga je pogodila njena takođe prilično teška životna priča. Devojka mu je priznala da je tokom tinejdžerskih dana bila dosta nestašne prirode, što je rezultiralo trudnoćom, odnosno time da ju je otac izbacio iz kuće.

 

Udaću se za starca: Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

To ju je prisililo da odseli u sasvim drugi grad i postane "egzotična plesačica", baš kao što su je i nagomilani računi i dete naterali da pokuša da pronađe imućnijeg muškarca preko agencije. Ostatak priče znate, da je sve bilo divno i krasno do trenutka kada je on otvorio porodični album, odnosno sve dok ona nije naišla na fotografiju na kojoj je prepoznala svog oca.

 

Ipak, par je odlučio da neće da se razvede, da će se boriti za svoju vezu uprkos šokantnom otkriću:

 

"Tek sad mi je jasno zašto sam se osećao prilično čudno kada sam je ugledao na fotografiji, zašto sam imao osećaj da proživljavam deža vu. Ali neću se predati iako smo u rodu. Iza sebe već imam dva propala braka i odlučan sam da ista sudbina ne zadesi i treći", ispričao je novinaru deda, kojem je supruga pružila punu podršku.

 

"Svi parovi su na svoj način posebni, a naša veza je toliko čvrsta da ni ovako nešto nije dovoljno da nas rastavi", dodala je unuka.

 

Starac je 7 godina ležao pored devojke (23): Kad ju je videla sestra, istrčala je vrišteći! (VIDEO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...