Spojite lepo i korisno

Anticelulitna poza za žensku dominaciju u seksu

Iskoristite stolicu i pod kako biste uzele stvar u svoje ruke, prepustile se strasti i skinule celulit
Ljubav i zavođenje 22.09.2013. - 22:54h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Budite seksi gospodarica i preuzmite incijativu u krevetu, tako što ćete isprobati 3 čučanj poze, koje vam pored dobrog orgazma garantuju i skidanje celulita.

 

Žena u čučnju 1

Stolicu naslonom primaknite uz krevet ili fotelju, koji će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac neka sedne na stolicu, dok mu vi okrenute licem ka njemu sedite u krilu. Zatim, prebacite noge preko njegovih butina i oslanjajte se stopalima na krevet. Dok vas on drži za bokove i lagano pridržava vi se podižite pridržavajući se za njegova ramena i diktirajte dinamiku odnosa.

 

Žena u čučnju 2

 

Ovo je poza savršena za lenje ili umorne muškarce. Dopustite njemu da sedne na pod savijenih nogu u kolenima i naslanja se na dlanove iza leđa. Vi mu priđite i sednite u krilo okrenute licem prema njemu. Zatim se spuštajte u čučanj pridržavajući se za partnerova ramena ili vrat.

 

Žena u čučnju 3

 

Dok muškarac sedi na krevetu, vi se penjite na krevet i okrenute leđima se spuštajte u čučanj pridržavajući se rukama za njegove natkolenice. Najbolje je da vas on drži za bokove, a vi se laganim pokretima spuštajte i podižite partneru u krilo. U takvoj pozi ćete odlično diktirati tempo i dubinu penetracije.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...