Ispovest

Ne znam šta da radim: Ljubavnica sam mu, sada hoće da ostavi ženu i decu zbog mene!

Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što može da mi pruži sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost
Ljubav i zavođenje
14:54h Autor:
Foto: Profimedia

Kada je ljubav u pitanju ništa nije jednostavno. Biti zaljubljen je najlepša stvar koja je mogla da nam se dogodi, posebno ako su osećanja obostrana.

 

Dugo sam skupljala hrabrost da podelim svoju priču. Imam 23 godine, a muškarac sa kojim sam u vezi ima 57.
To je prilična razlika u godinama, ali on je osoba na koju uvek mogu da se oslonim. Upoznali smo se na jednoj zabavi gde sam radila, a na kojoj je on prisustvovao poslom. Varnice su odmah sevnule među nama, pa smo odlučili da se uz piće bolje upoznamo. I tako je sve krenulo.

 

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Još tada sam znala da je on čovek kakvog sam oduvek želela. Iako sam mlada, imam već iskustva sa muškarcima i dobro znam šta želim. Međutim, nikad nisam mislila da ću da se upustim u vezu sa dosta starijim muškarcem. Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što može da mi pruži sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost. Stalno smo u kontaktu i često se viđamo i mogu slobodno da kažem da ga jako volim.

 

On još uvek živi sa ženom i decom, ali mi je nedavno rekao da je spreman da ih napusti zbog mene. Još uvek nisam sigurna da li sam spremna na taj korak, jer živim sa roditeljima i plašim se kako bi oni mogli da odreaguju na čitavu tu situaciju. Jedina osoba koja zna čitavu priču je moja najbolja prijateljica koja me podržava i smatra da pristanem na taj sledeći korak ako je u pitanju prava ljubav.

 

Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Uskoro će me odvesti na jedno dugo putovanje i mislim da će to biti pravi momenat da mu saopštim da li ću se preseliti sa njim. To će biti prava prilika da sredim svoj život i završim fakultet, pa se nadam da će sve dobro funkcionisati.

 

Verujem da nisam jedina koja se našla u sličnoj situaciji, ali smatram da treba biti hrabar i boriti se za svoju ljubav.

 

Bes ostavljene ljubavnice: Poslala ženi pismo sa sočnim detaljima, ali ovome se nije nadala!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...