Idealna supruga

Neodoljiva žena je baš ovakva: Nju želi svaki muškarac!

Jači pol voli opuštene devojke koje će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne
Ljubav i zavođenje 16.08.2016. - 19:25h Autor: dnevno.rs
Foto: Profimedia

Jeste li i vi jedna od onih dama koje se stalno pitaju šta to muškarce privlači kod žena?

 

Za jači pol, prava životna saputnica je mnogo više od savršenog tena ili negovane kose.

 

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono što muškarce privuče na prvu loptu, da se ne lažemo. Ipak, vremenom, kada se sve skupi i sabere, izgled u čitavoj priči postaje daleko manje važan, a prioritet dobijaju neke druge osobine.

 

Nijedan muškarac na svetu vam neće reći da su dobar stas, meke usne i lepe oči najvažniji za vezu ili život u dvoje. Faktor spoljašnjosti kratko će igrati glavnu ulogu, dok je ono što će trajno zadržati muškarca vaša psiha i duh.

 

Upravo zato donosimo listu 10 stvari kojima su muškarcima važnije od izgleda. Svaki muškarac bi želeo da bude sa ženom koja je:

 

1. Dobar slušalac
Većina muškaraca voli žene sa kratkim jezikom, to jest one od kojih neće očekivati negativne komentare, primedbe, kritike i preterane savete. Oni vole da znaju da je žena uvek tu za razgovor, ali više od svega žele ženu koja je strpljiva i spremna da sasluša pokazujući da joj je stalo, ali bez onog dobro poznatog džangrizanja.

 

Prećutaće sa osmehom na licu: 10 stvari koje muškarac nikad neće priznati ženi!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

2. Sponatana
Muškarci uvek navijaju za opuštene, prirodne devojke koje se dobro osećaju u svojoj koži i ponašaju se onako kako se osećaju, bez stega i izvesne ukočenosti. Obožavaju trenutke kada ste vi istinski vi.

 

3. Ostvarena i ispunjena
Svaki muškarac voli da vidi devojku zadovoljnu sobom, poslom koji radi, svojom okolinom i životom uopšte. Njima se dopadaju pozitivne žene, koje uživaju u svakom danu i trenutku.

 

4. Dobra kuvarica
Da li je put do muškog srca preko stomaka? Možda. To je onaj tradicionalni deo muškog mozga koji ceni ženu koja dobro kuva, i to baš za njega.

 

5. Uživa u hrani
Oni hoće opuštenu devojku koju će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne.

 

Zajedničko svim srećnim parovima: Ove 3 stvari ih drže na okupu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

6. Spremna na kompromis
Svaki muškarac oseća se dobro kada zna da je njegova lepša polovina spremna na dogovor i rešenje prihvatljivo za oboje. Kompromisi su neophodni deo svake kvalitetne veze, i bez njih gotovo je sigurno da je romansa osuđena na propast.

 

7. Zabavna
Smisao za humor, dobre šale i povremeno glupiranje zaista znače, jer život je lakši uz smeh i razonodu. Zato kad god možete od života napravite avanturu.

 

8. Vodi računa o sebi
Čista, negovana i doterana.Jači pol bez izuzetka glasa za ovo.

 

9. Jaka
Muškarci, verovali ili ne, vole snažne žene, one koje su spremne da se nose sa životnim nedaćama, na koje mogu da računaju, i koje će biti uz njih čak i kada im sve krene nizbrdo.

 

10. Prava i prirodna
Više od plastičnih lepotica i živih lutaka, muškarci vole prave devojke, sa svim njihovim manama i vrlinama. Čak i ako nemaju savršen osmeh, kosu ili ten, imaju srce i dušu, što je, uvek se na kraju ispostavi, važnije od svega.

 

Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...