Neverovatno

Hteo da učini dobro delo, na kraju ispao samo preljubnik: Seks sa beskućnicom je bio odličan!

Na kraju smo nekako počeli da se mazimo i ljubimo. Imali smo odnos dva puta te noći. Bila je slatka, a seks je bio zaista dobar, iskren je muškarac
Ljubav i zavođenje
10:10h Autor:
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Ovo je ispovest muškarca koji je uradio nešto što nikada nije planirao, jednostavno se dogodilo.

 

Otvoreno je progovorio o svojoj preljubi na internet stranici RawConfessions, jer je imao mogućnost da ostane annoniman.

 

"Moja supruga je otišla na službeni put na 17 dana, možete zamisliti koliko sam zbog toga bio napaljen, bila je toliko daleko. U to vreme naišao sam na atraktivnu beskućnicu. Ta žena je imala negde između 27 i 35 godina, ili tako nekako.

 

Pokupio sam je sa ulice sa namerom da joj platim topli obrok u restoranu. Bilo nam je jako lepo dok smo čekali hranu. Pitao sam je ima li gde da spava ili mesto gde redovno dobija obrok, hteo sam da je odvedem tamo. Rekla je da nema.

 

Prevarila ga sa dvojicom, pipala ih na njegove oči: Ovu reakciju mladića niko nije očekivao!

 

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, oprao sam joj odeću i dao joj nešto da obuče što sam imao kod kuće, a nisam koristio. Ona je oprala sudove. Zatim smo seli, jeli i gledali film. Rekla mi je da će otići uskoro, a ja sam joj odgovorio da nema problema.

 

U međuvremenu sam se ispružio na krevet dok smo gledali TV, a ona je sedela na stolici. Tada me je pitala da li može malo da se ispruži. Rekao sam da može. Legla je i zaspala, ili sam barem mislio da spava. Ležao sam pored nje.

 

Na kraju smo nekako počeli da se mazimo i ljubimo. Imali smo odnos dva puta te noći. Bila je slatka, a seks je bio zaista dobar. Bilo je nekako čudno, ali ipak se između nas stvorila neka veza. Uživao sam te noći.

 

Zapravo sam uživao sa njom više nego sa svojom ženom, koja ponekad kao da je bolesna i ne može da mi pruži potpuni užitak", ispričao je ovaj muškarac.

 

Htela da prevari 40 miliona ljudi: Slavna pevačica na stubu srama! (FOTO)

 

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...