Da li se uklapate?

Ovakvu ženu svaki muškarac sanja: 5 odlika gospođice Savršene!

Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne
Ljubav i zavođenje 12.07.2016. - 20:15h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Muškarci su, za portal AskMen.com, pokušali da daju odgovor i opišu s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase, piše Cosmopolitan.rs.

 

Možemo da samo da zaključimo da smo oduševljeni progresivnim stavovima današnjih muškaraca. Oni ne samo da nisu pisali o zadnjicama i dekolteima, već su se složili da su, na primer, feminizam i ravnopravnost totalno seksi!

 

Ovako otprilike izgleda profil idealne žene o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu.

 

Samopouzdana
Ona je feministkinja - dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe i zahteva jednaka prava sa muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

 

Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Seksi
Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

 

Drugarica
Brižna je, uvek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajednička interesovanja. Obožava da izlazi sa dečkom i njegovim društvom, ali sama sa svojim drugaricama. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

 

Slavni srpski akademik otkriva: 6 osobina koje imaju samo zrele ličnosti!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Direktna
To je žena koja zna šta želi i ne boji se to jasno da pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

 

Nezavisna
Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.

 

Da li si jaka žena: Dame sa ovih 6 osobina su gospodari svog života!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs