Neverovatno

Sa kakvim ženama muškarci varaju supruge: 4 stvari koje ih vuku ljubavnici!

Rezultati istraživanja su u najmanju ruku iznenađujući
Ljubav i zavođenje 10.07.2016. - 21:39h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Saznanje da je naš dragi bio neveran je nešto sa čim niko od nas ne želi da se suoči. Ali, ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi moglo da nas oraspoloži, onda je to verovatnoća da nas je prevario sa osobom koja izgleda lošije od nas.

 

Prema poslednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 ljudi, pokazalo se da većina nevernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijim od ljubavnica i ljubavnika.

 

Samo 30 odsto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerke, a 26 odsto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 odsto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerke.

 

Verovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama?

 

Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

 

Kod nas žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 odsto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga, to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj greh.

 

Špijuniram njegovu bivšu ženu 24 sata dnevno: Priznala i pokrenula haos na internetu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...