Prljave priče preko telefona i druge vruće igrice

7 vatrenih saveta za nezaboravan seks na daljinu

Za vezu na daljinu neophodne je da ostvarite mnoge seksulane fantazije, kako bi konstantno podgrevali strast. Zato, rasplamsajte čežnju i budite maštoviti. Probajte 5 trikova uz pomoć kojih možete uživati u seksu na malo drugačiji način
Ljubav
22:26h
7 vatrenih saveta za nezaboravan seks na daljinu

Noćima maštate kako vas dodiruje i ljubi, jer on nije pored vas, a veza na daljinu vas ubija. Pre nego što raskinete i načinite neki korak zbog čega se kasnije možete pokajati, probajte da unesete novine u vaš seksualni život, iako nećete biti telo uz telo. Prepustite se ludoj erotskoj zabavi, koja će vas zbližiti sa partnerom, probuditi divlju strast i zagarantovati vrhunski seks čim se naredni put vidite.

1. Napravite i pošaljite mu poštom seksi kalendar sa svojim fotografijama. Odaberite atraktivno donje rublje ili se poigrajte sa golišavim fotografijama u pozama, kojima on ne može odoleti.2. Iskoristite sve mogućnosti Interneta. Zapalite svećice po sobi, pustite vašu omiljenu pesmu, odaberite seksi donje rublje i uživajte u seksu na daljinu preko Skajpa.3. Mejlom mu pošaljite top listu najerotičnijih seksualnih poza i označite one koje želite isprobati kada se vrati.4. Kupite atraktivno donje rublje sa halterima. Fotografirajte se u kabini i pošaljite mu MMS poruku, te mu dopustite da odabere onu kombinaciju, koja će ga dočekati kada se sledeći puta vidite.

5. Ne zaboravite na dobri staromodni seks preko žice. Budite kreativni, otvorite bocu vina i krenite u avanturu bez granica.

6. Otvorite Facebook stranicu, koja će biti samo za vaše oči. Seksi poruke, golišave fotografije i muzika, koja vas podseća na zajedničke tople trenutke može biti vrlo snažan afrodizijak za seks na daljinu.7. Istovremeno gledajte erotski film po vašem izboru, te čitavo vreme budite na vezi. Seksi scene u vama će pobuditi snažne osećaje i erupciju strasti, kojoj ćete se u duetu prepustiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs