Kako da ga odvedete u krevet

Horoskopom do kreveta: Svaki znak možete da zavedete!

Za vatrene znakove seks je igra, Zemljani se teško opuštaju bez emocija, dok vodenim znakovima ništa nije neobično, maštoviti su i strastveni
Ljubav i zavođenje 14.09.2013. - 19:09h Autor: cure.ba
Foto: Shutterstock

Zvedite ga tako što ćete zaviriti u njegov horoskopski znak i otkriti najbližu prečicu do strasnih trenutaka među čaršavima.

 

Ovan, Lav, Strelac
Za vatrene znakove seks je, zapravo, igra. Ovi znakovi ne vole kad im je dosadno, ne vole laži i nejasne situacije. Stavite karte na sto i doživećete strast koja se pamti. Seks na otvorenom, u prirodi, na bilo kojem neobičnom mestu oslobodiće njihove strasti. Među ovim znakovima naći ćete mnogo egzibicionista.

 

Savet: Ne opterećujte ih nebitnim stvarima i ne gušite njihovu individualnost, jer vatra se ne sme sputavati. „Ne gasite” njihovu esencijalnu prirodu. Sloboda je za njih sinonim seksualnosti.

 

Bik, Devica, Jarac
Zemljani znakovi se teško opuštaju i ne ulaze u seksualne odnose tek tako. Prvo moraju da se vežu za nekoga, pogotovo Jarac, da bi se opustili u krevetu. Devica insistira na intelektualnoj podudarnosti, njima je izgled partnera najmanje važan. Zemljani znakovi nisu prilagodljivi, teško ih je zainteresovati, a retko ulaze u avanture.

 

Savet: Popravite im raspoloženje nekim lepim gestom. Potrudite se da im bude ugodno i ne ulepšavajte stvari jer ovi znakovi vole realnost. Priroda, planina i ukusna hrana su njihovi afrodizijaci.

 

Blizanci, Vaga, Vodolija
Zaintrigirajte njihov um, ostvarite neku njihovu maštariju. Ukoliko se uklopite u ideju ideala koji imaju u svojoj glavi, to će biti savršeno. Nemojte da im budete dosadni, manje reči, više dela. Vole da pričaju o seksu, vole seks telefonom i erotske poruke.

 

Savet: Vazdušne znakove je lako zainteresovati, ali teško zadržati. Pratite njihove želje i nastojte da ne budete ljubomorni jer ih to sputava. Oni mogu da ostvare svaku seksualnu maštariju, za njih nema prepreka kada je seks u pitanju.

 

Rak, Škorpija, Ribe
Vodeni znakovi su maštoviti, senzualni i strastveni. Oni vole seks i nije im ništa neobično, a ni zabranjeno. Ukoliko im se svidite kao osoba, neće puno pažnje posvećivati vašem izgledu. Ali, morate da budete zanimljivi i da volite da izlazite.

 

Savet: Muzika, vruća čokolada, dobar film, kvalitetno vino, afrodizijaci su kojima neće moći da odole.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...