Zavisne od flerta i seksa

Pohotne boginje i skandal-majstori: Žene rođene u ova tri znaka su najveće grešnice!

Koliko su lepe, toliko su i opasne, naročito za suprotni pol
Ljubav i zavođenje 14.06.2016. - 10:55h Autor: besnopile.rs
Foto: Thinkstock

Žene su prevrtljive i definitvno su najbolji manipulatori na svetu. Sa njima ćete svakako da imate problema, ali ponekad horoskop može da vas zaštiti. Saznajte koje žene su najveće grešnice i biće vam lakše da na vreme odlučite da li ćete se upustiti u avanturu s njima.

 

Niko nema pravo da osuđuje drugu osobu, naročito kada je u pitanju ljubav dvoje odraslih, koji se radosno upuštaju u avanturu u spavaćoj sobi. Ali, čak i ako ste prilično liberalno nastrojeni, žene koje imaju ovakav karakter mogle bi da vas šokiraju.

 

Horoskop otkriva najveće grešnice, a one su mnogo gore i od muškaraca iz svog znaka. One se ne osvrću na društveno nametnute norme.

 

Ne smete postati njihova igračka: 6 maski manipulatora i kako se zaštititi!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Ovan

 

Osim ako nekim čudom partner uspe da prati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona retko ostaje verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane. S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

 

Za ženu Ovna se kaže kako je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili, tačnije, kao igra jurnjave, s obzirom na njenu takmičarsku prirodu. Kad muškarac lako "padne", ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

 

Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Blizanci

 

Ovoj ženi ljubavna pustolovina dođe kao životni začin. Neverovatno je sa kojom lakoćom ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Pre podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a po podne je toplo rame i uteha svom partneru. I u svemu tome ona daje sebe skoro potpuno.

 

Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa, a možda i više. Jednog za grubu igru, drugog za nežno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za nešto što će već da smisli. Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac ima zaista i verovatno nikada ni neće.

 

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Ribe

 

Žena ovog znaka je prava robinja ljubavi. Njoj je odlazak u krevet više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Muškarcu uvek daje celo srce i svaki deo tela. Kod nje nema zabranjenih zona. Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako se i ohladi. Tada već traži drugu priliku. I tom novom muškarcu će da hrli kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikad pre nije nikog volela.

 

Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima duša radoznalog deteta u telu pohotne boginje . Zato ne razume sve te društvene stege i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno. Sve njene veze i vezice su zato uvek duboko strasne, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

 

Ovaj znak je đavolji advokat, ali voli svim srcem: Nećete naći veću ljubav od njihove!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...