Sve smo prošle kroz to

Nedostižni i zabranjeni: O ovim muškarcima možete samo da maštate!

Možda je u pitanju lik iz vaše omiljene serije, možda glavni junak vašeg omiljenog romana, a možda čak i fiktivna verzija neke stvarne osobe, ali jedno je sigurno - pre ili kasnije uhvatićete se u maštanju o tome kako bi veza vas bila savršena
Ljubav i zavođenje 12.06.2016. - 15:04h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Thinkstock

Bez obzira na to što realno znate da nikad nećete završiti s njim, ne možete to da objasnite svojim leptirićima u stomaku koji ipak zatrepere kad god ga vidite, piše Cosmopolitan.rs.

 

Tokom godina, tip nedostižnog muškarca za kojim čeznemo se menja, ali konstanta je da takvi uvek postoje!

 

1. Brat vaše prijateljice
Bez brige, svi smo to prošli... Ali ovo nije dobra ideja jer postoji mogućnost da raskinete, a samim tim ugrozite i prijateljstvo sa njom. U tom slučaju gubite i dečka i drugaricu.

 

2. Fiktivni lik
Možda je u pitanju lik iz vaše omiljene serije, možda glavni junak vašeg omiljenog romana, a možda čak i fiktivna verzija neke stvarne osobe, ali jedno je sigurno - pre ili kasnije uhvatićete se u maštanju o tome kako bi veza vas i XY-a bila savršena, samo da on postoji u stvarnom životu.

 

3. Konobar ili koktel-majstor
Ili prodavac u vašem odjednom omiljenoj prodavnici. Uopšte ga ne poznajete, srećete ga svuda, i neretko maštate o njemu. I njegovim savršenim očima. I šta bi sve mogo da se desi, samo da vam se ukaže prilika. A verovatnoća za to je sve veća otkako se intenzivno trudite da sve češće "slučajno" nalećete na njega.

 

Najgore horoskopske kombinacije svih vremena: Tu ljubav ne živi!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

4. Vaša potpuna suprotnost

 

On je panker, vi ste nežna princeza, ali uprkos tome maštate o njemu i tome kako biste zapravo bili poprilično neobičan i zabavan par.

 

5. Prijatelj vašeg dečka
nije da biste se zaista upustili u ovu priču, ali u nekom paralelnom svemiru u kom ne biste bili s vašim dragim, definitivno biste njegovog najboljeg prijatelja doživljavali kao preslatkog, šarmantnog, zavodljivog i zabavnog kandidata za ozbiljnu vezu.

 

6. Dečko vaše prijateljice
Ako nikada niste razmišljali o tome kako bi bilo biti u vezi s dečkom vaše dobre drugarice, ili lažete, ili ona ima očajan ukus za frajere.

 

7. Vaš rođak u petom kolenu
Da, potajno ćete se uvek pitati da li bi bilo incestuozno biti u vezi s njim. Redovno ćete doći do zaključka da bi, iako ste toliko daleka rodbina da zapravo i niste sigurni na koji ste način tačno u srodstvu. Ali zato ćete i dalje uživati u razgovorima s njim i zagrljajima prilikom kojih ćete uvek iznova konstatovati kako savršeno miriše.

 

Srećno sam oženjen: Ipak, svako veče izlazim u grad sa devojkom!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

8. Nevaljali tip
On ne može biti veći stereotip nego što postoji. Znate da veza s njim nema nikakvu budućnost, da je užasan izbor za vas, ali svejedno ne uspevate da ga izbacite iz glave.

 

9. Autoritativna figura
On je poprilično stariji od vas, ali prokleto je šarmantan. Možda je profesor na vašem fakultetu ili vaš šef, ali sva ta moć definitivno samo doprinosi njegovom šarmu i privlačnosti. Upravo zbog svoje pozicije on je za vas zabranjeno voće, ali to ne znači da ne smete da maštate o njemu... što redovno i činite.

 

10. Nedostižan tip
Između vas je oduvek postojala određena hemija, ali kada ste vi bili singl, on je bio u vezi, a sad kada ste vi u vezi, on je ponovo bacio oko na vas. Onda se dogodi period da ste oboje singl, ali je on baš u tom momentu na putu oko sveta. Ah, možda u nekom drugom životu...

 

11. Kolega s posla
Mesecima ste se trudili da se zbližite s nekim ko radi s njim... Da biste se na kraju relativno zbližili i s njim i - shvatili da je frajer čista dosada. Ali, svejedno, i dalje je melem za vaše oči.

 

Kad samopouzdanje postane sopstveni otrov: 8 osobina sebičnog narcisa!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

12. Seksi stranac
Upoznali ste se dok ste bili na studentskoj razmeni, ili kada je on bio na letovanju u vašoj zemlji. I on i njegov naglasak su vam bili opasno seksi, ali surova je realnost da su prokleti kilometri stali između vas.

 

13. Tip koji nikada neće biti vaš
Mislite da je opasno seksi, ali on nažalost ne misli isto za vas. Ne zato što je to istina, nego zato što prosto niste njegov tip. Ali samo da se zna, u vašoj ste glavi vas dvoje opasno seksi par.

 

14. Prijatelj
On vam je oduvek bio najbolji prijatelj i uvek ste ga na neki način doživljavali kao brata. Sve dok niste shvatili da zapravo jako dobro izgleda, da se odlično slažete i da veza s njim uopšte ne zvuči kao luda ideja...

 

15. Tip kog ste videli jednom u životu
Nemate pojma ko je, odakle je, niti kakav je, ali se zato još sećate njegovog osmeha, i odeće, i tog čarobnog trenutka kada ste ga ugledali i kada su vam leptirići zaigrali u stomaku. Još uvek se potajno nadate da ćete opet negde nekad naleteti na njega.

 

Zašto muškarci odbijaju dobre, a trče za lošim ženama: Ekspert otkriva!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs