Da li posedujete ove osobine?

Jednostavno savršena: 5 stvari zbog kojih će se svaki muškarac zaljubiti u tebe!

Ako muškarac oseti da uza sebe ima ženu koja ga razume, neće je uzimati zdravo za gotovo
Ljubav i zavođenje
07:20h Autor:
Foto: Profimedia

Ovo nije recept kako da ga jednom zauvek učiniš svojim, ali bez ovih stvari retko koji muškarac može stvarno da se zaljubi.

1. Prostor

Muškarcima treba prostor za disanje, pogotovo kada su u vezi. Cene slobodu više od svega, a ako se u vezi osećaju kao da ih gušiš, vrlo brzo će početi da traže izlaz.

2. Nežnost

Vrlo jednostavno i logično, zar ne? Osim što od tebe žele nežnost, žele da vide i da se ti ne bojiš da je daš. Mnoge se žene boje da pokažu nežnost jer misle da ih to čini slabima, a upravo je to slabost na koju muškarci na kraju padnu.

Raščistite odmah, da se zna: 9 stvari koje morate da saznate na početku veze!

3. Poštovanje

Iako možda neće to priznati, muškarcima je i te kako važno da ih žena s kojom su u vezi poštuje. Njegov posao, životni stil i prijatelji su mu jako važni, a ako zna da uživa tvoje poštovanje, osećaće se sigurno s tobom.

4. Razumevanje

Mnogi se muškarci tokom života susreću sa ženama koje nemaju razumevanja za njihove potrebe – bilo društvene, poslovne ili seksualne. Ako muškarac oseti da uza sebe ima ženu koja ga razume, neće je uzimati zdravo za gotovo.

5. Dodatna vrednost

Ako muškarac oseti da mu tvoja prisutnost oplemenjuje i obogaćuje život, nema šanse da će te pustiti daleko od sebe. Iako ponekad deluju kao samotnjaci koji su samodovoljni, većini muškaraca ipak puno znači žena s kojom na kraju dana mogu da podele svoj život.

Kobna prva bračna noć: Mladoženji prekipelo, ostavio suprugu čim su ušli u sobu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...