Dobro razmislite

Da konačno pronađete onog pravog: 3 koraka vas dele od srodne duše!

Za početak, razmislite o tome šta je razlog zbog kojeg trenutno nemate partnera. Definišite svoje prednosti i mane, i šta je bio glavni razlog vaših prethodnih raskida
Ljubav i zavođenje 01.06.2016. - 20:43h Autor: bizlife.rs
Foto: Profimedia

Pronalaženje prave osobe za mnoge predstavlja životni cilj. Mnogi provedu ceo život tragajući za istom ili klonu nakon nekoliko razočarenja. Ne dozvolite da se zadovoljite sa manje nego što zaslužujete!

 

Promenite male stvari u svom načinu razmišljanja i postarajte se da pronađete pravog ili pravu. Evo kako da to uradite:

 

Mnogo lepše i privlačnije: Evo kada su žene muškarcima posebno neodoljive!

 

Razjasnite šta želite, a šta ne želite

 

Prvenstveno postavite svoje prioritete. Takođe razmislite šta je to što ne biste voleli kod potencijalnog partnera i šta vaš je razočaravalo u prethodnim vezama. Sve ovo raščistite kako biste znali šta da tražite. Treba da budete veoma samosvesni i da raščistite neke stvari sami sa sobom, kako biste znali šta je to što možete i očekujete od sebe i drugih da ne biste trošili vreme i energiju na pogrešne.

 

Razmislite o tome šta je razlog zbog kojeg trenutno nemate partnera. Definišite svoje prednosti i mane, i šta je bio glavni razlog vaših prethodnih raskida, šta su vam bivši partneri govorili i tako dalje. Budite pametni da to zapamtite kako biste bolje delili u budućnosti.

 

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Postanite najbolja verzija sebe

 

Pre nego što krenete da tražite dobru, lepu i kvalitetnu osobu za sebe postarajte se da i sami budete takvi. Verujte sebi i imajte više samopouzdanja jer će te na taj način pleniti. Razvijajte dobre navike, učite nove stvari i pratite svoje životne ciljeve.

 

Postaćete zanimljiva osoba, puna kvalitetne priče i avanture. Ljudi će želeti da budu u vašem prisustvu i smatraće vas kometentnim za mnoge stvari, navodi Let’s reach success.

 

Saznajte šta muškarci zaista žele

 

Posvetite malo vremena edukaciji o muško-ženskim odnosima, psihologiji i ljubavi uopšte. Potrebno je da upoznate um suprotnog pola ali i da imate određene godine kako biste ga shvatili. Saznajte šta žele u životu, šta očekuju na prvom sastanku, koji su tip ličnosti i postavite se tako da im zapadnete za oko na prvi pogled.

 

Koristite neverbalne simbole i govor tela, ali naučite i da ih čitate. Predstavite se na dobar način, koristite određene reči i način govorenja. Najbolji savet jeste da se prvenstveno osećate prijatno u svojoj koži i da ne izgledate kao svako drugi. Ležerno započnite razgovor i bavite se pravim temama.

 

Ipak ne može sve da pobedi: 4 situacije kada ljubav nije dovoljna!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs